"Chavez a castigat alegerile din Venezuela" Reactia acestui copil a ajuns viral pe internet. VIDEO

Ultima actualizare: 06-11-2012 23:10
copil - hugo chavez

Reactia unui copil la aflarea vestii ca Hugo Chavez va ramane in continuare presedinte in Venezuela a devenit un clip viral pe internet.

Reales duminica la presedintia Venezuelei, castigand 54,42 la suta din voturi, fata de 44,97 la suta obtinute de candidatul opozitiei, Hugo Chavez nu a provocat numai valuri de fericire in Venezuela.

Huffington Post prezinta un videoclip in care un copil din Venezuela plange in momentul in care parintii sai il anunta cine a castigat si aceste alegeri prezidentiale.


Ales presedinte in 1998 cu 56 la suta din voturi, Hugo Chavez a fost reals in 2000 cu 56,9 la suta din sufragii. In 2002, fostul militar pucist este la randul lui victima unei tentative de lovitura de stat orchestrata de mediile de afaceri, inainte de a castiga in 2004 un referendum de revocare convocat de opozitie.

Imposibil de invins, el castiga din nou alegerile prezidentiale in 2006, inainte de a inregistrat singurul sau esec electoral, in 2007, cand venezuelanii au respins o noua reforma constitutionala. In 2009, el obtine totusi adoptarea prin referendum a unui amendament care permite alegerea presedintelui pentru un numar nelimitat de mandate.

Fostul locotenent-colonel, in varsta de 58 de ani, slabit o vreme de un cancer cu care a fost diagnosticat in iunie 2011, a beneficiat in continuare, duminica, de sprijinul claselor populare, majoritare printre cei 28,9 milioane de venezuelani, gratie numeroaselor sale proiecte sociale puse in aplicare de Guvern.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO