Ce povestesc vecinii despre Cristi, romanul cautat de tot internetul. "Are caini, iar asta l-a apucat pe Gheorghe de picior"


Ultimul update: Vineri 29 Ianuarie 2016 07:09
Data publicarii: Marti 26 Ianuarie 2016 19:09
Categorie: Smart things

Cristi. Iata cel mai rostit nume din mediul virtual romanesc. Isteria s-a declansat dupa ce a fost postat un filmulet in care un barbat cherchelit este incoltit de un caine.

Cel mai probabil, proprietarul cainelui se numeste Cristi, deoarece omul il striga neincetat ca sa il salveze. Scena a prins atat de tare, incat are sute de mii de vizualizari, asa ca au aparut evident, si parodii.

In loc sa se elibereze din coltii animalului omul nostru sta rezemat de gard, trage din tigara si il striga pe Cristi. Cristi insa nu apare. Drept urmare tot internetul a inceput sa il caute. Filmul a starnit atat de mult amuzament incat utilizatorii au distribuit inclusiv parodii care nu l-au ocolit nici pe presedintele tarii Klaus Iohannis.

"De ce face greierele cri cri? - Il cauta si el pe Cristi." - este doar una dintre glumele care circula pe net. L-am localizat noi in Brosteni, judetul Mehedinti doar ca tine la anonimatul sau. Lumea in sat se distreaza pe marginea povestii care s-a derulat insa in urma cu cativa ani.

Localnic: "Cristi e in Italia acum, are un bar aici si Gheorghe il ajuta la munca, baga lemne in soba, cara cenusa. Cristi are caini de rasa si catelul asta l-a apucat pe Gheorghe de picior, dar el fiind putin ametit nu se putea apara singur il dezechilibra catelul - da da."

Intre timp catelul a plecat sa latre intr-o lume mai buna. Gheorghe in schimb, personajul central si-a pastrat obiceiul. Drept urmare astazi dormea tun.

Grigore Chitigi, fratele lui Gheorghe: "Prima data pe Facebook, are succes."

Mihai Chitigiu, fratele lui Gheorghe: "Fiecare o ia cum o intelege, cum sa zicem, o fi de bine o fi de rau, cum ziceti."

Drept urmare la sfarsitul acestei saptamanii, mii de persoane si-au propus sa il strige pe Cristi inclusiv la metrou.