Vampirii au facut legea la MTV Movie Awards! Twilight a luat cinci premii!

01-06-2009 00:00


Ben Stiller

Dezmat in toata legea aseara la Los Angeles, cu ocazia decernarii MTV Movie Awards. Momentul culminant al serii a purtat amprenta inconfundabila a actorului Sasha Baron Cohen.

Sasha Baron Cohen si-a facut o intrare in scena, cel putin traznita. Echipat cu o pereche de aripi albe, acesta a plutit un timp deasupra publicului inainte de a ateriza la punct fix: drept in capul rapperului Eminem, care abia o cantase o piesa.

Daca publicul s-a prapadit de ras, in schimb Eminem n-a parut sa aprecieze bizara "imbratisare". Asa ca, vizibil nervos, s-a ridicat si a parasit sala.

Un alt moment savuros al ceremoniei a fost asigurat de un trio inedit alcatuit din Forrest Whitacker, Leanne Rimes si Chris Isaak, care au interpretat cu mult patos cantecul ..."Dick in a box".

Revenind la premii, cu trofeul MTV Generation s-a ales actorul Ben Stiller, iar cel pentru cea mai buna interpretare intr-o comedie a ajuns la Jim Carrey pentru rolul din "Yes man".

Marele castigator al serii ramane insa drama cu vampiri  "Twilight", care a adunat cinci dintre trofeele "Golden Popcorn" puse in joc duminica seara. Mai precis, pentru cel mai bun film , cea mai tare scena de bataie, cel mai reusit sarut si interpetare masculina si feminina.

Unul dintre laureati, actrita Kristen Stewart a scapat trofeul din mana, de emotie si bucurie pesemne.  

Vezi lista completa a castigatorilor pe www.mtv.ro!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO