Teo despre boala: "Am cazut intre pat si calorifer si acolo am ramas"

Ultima actualizare: 10-06-2012 14:02
Teo Trandafir

Teo Trandafir a povestit intr-un interviu impresionant acordat revistei "ProTv Magazin" despre experienta cumplita pe care a avut-o in spitalul din Viena si despre cum i s-a schimbat viata acum.

Desi a trecut o luna de cand Teo Trandafir a ajuns acasa, recuperarea ei continua si, in ciuda unui optimism care o caracterizeaza, a tinut sa povesteasca de un moment pe care l-a descris drept "crunt": "Cand m-am ridicat brusc din pat si am uitat complet ca sunt in situatia in care sunt si am cazut intre pat si calorifer si acolo am ramas! Pentru ca nu am putut sa ma mai ridic deloc sa ajung la telefon. Am stat juma' de ora cazuta acolo si am jelit! Doamne, ce am fost si ce-am ajuns! Vai de capu' si de zilele mele!".

Teo Trandafir a marturisit in interviul pentru ProTv Magazin, ca in perioada in care a fost internata la Viena a beneficiat de consult psihiatric si psihologic, data fiind gravitatea bolii ei si ca "ideea ca as putea-o lua razna definitiv si ca viata mea s-ar putea schimba si din punctul asta de vedere m-a tinut in viata".

ProTv Magazin a publicat primele fotografii cu vedeta, dupa experienta de la Viena, unde Teo Trandafir a stat in spital aproape patru luni si a fost operata, dupa ce a fost diagnosticata cu pancreatita acuta. Interviul a fost realizat chiar la ea acasa si a fost prezenta si fetita ei, Maia.

"Nu-mi aduceam aminte bucati intregi din viata mea, nici acum nu mi le aduc aminte pe unele... De exemplu, nu-mi aduc aminte cum ii cheama pe anumiti actori si mi-e frica sa pornesc discutia despre unii dintre ei, caci la un moment dat stiu ca o sa ma impiedic la nume", a spus Teo care a recunoscut ca la Viena a fost constienta de faptul ca viata ei atarna de un fir de ata si ca au fost momente in care ii veneau in minte versurile lui Cosbuc: "Din zei de-am fi scoboratori / Cu-o moarte tot suntem datori".

Citeste intregul interviu in revista ProTv Magazin.

Citeste si:

Fata lui Teo Trandafir: Mami, imi doresc sa fii tot timpul sanatoasa! VIDEO

Scrisoare de la Teo Trandafir: Va multumesc tuturor pentru caldura

Teo a ajuns acasa. Abia asteapta sa-si stranga in brate fetita. VIDEO

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO