Teo Trandafir: "Nu veti auzi niciodata un cuvant urat despre sotul meu, pentru ca nu am ce sa spun"

×
Codul embed a fost copiat

Teo Trandafir si Constantin Iosef vor merge pe drumuri diferite. Dupa o relatie care a durat exact un an si o casnicie care promitea sa fie perfecta, cei doi au decis sa se desparta.

Motivul pare sa aduca in prim plan dorul lui pentru copiii pe care i-a lasat in Franta. In aceste conditii, fostul rugbyst a hotarat ca cel mai bine este sa puna punct casniciei si sa-si vada de viata lui.

Cu toate acestea, Teo a declarat ca daca ar fi sa o ia de la inceput, ar face la fel.

Teo Trandafir: "Noi trecem printr-o perioada nu foarte usoara, va dati seama ca nu-i chiar simplu, dar o sa treaca".

Teo Trandafir recunoaste ca acum zece zile sotul ei a plecat de acasa.

Citește și
nunta lui Teo
Primele imagini cu Teo in rochie de mireasa. "Este cea mai fericita zi din viata mea"
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Cei doi s-au cunoscut pe internet in urma cu un an si cateva luni mai tarziu au ajuns la concluzia ca sunt facuti unul pentru celalat. In vara, chiar de ziua ei, s-au casatorit.

Din pacate, totul risca sa ramana doar o amintire frumoasa. Relatia celor doi pare consumata, chiar daca, spune Teo, sentimentele frumoase inca exista.

Teo Trandafir: "Iubirea e ceva ce nu poate fi contestat, nu poate fi tagaduit. Faptul ca doi oameni hotarasc la un moment dat ca-i mai bine pentru ei sa nu mai fie impreuna nu inseamna ca nu exista iubire".

Vadit marcata, Teo recunoaste ca hotararea de a se ajunge la un eventual divort nu a fost a ei. Sfasiat de dorul pentru cei doi copii din prima casatorie, pe care i-a lasat in Franta, Constantin a ajuns, se pare, la concluzia ca nu se poate imparti intre doua iubiri. Si-a luat bagajele si a plecat fara sa dea vreo explicatie si fara sa mai tina legatura cu Teo.

Teo Trandafir: "In interiorul lui s-au intamplat tot felul de lucruri pricinuite de lipsa mediului cu care era familiarizat, lipsa copiilor, lipsa atmosferei lui. Va dati seama ca nu poate fi acuzat in vreun fel pentru faptul ca-si iubeste copiii".

Aceasta ipoteza a fost confirmata si de Constantin Iosef pentru site-ul cancan.ro: "Am trait tot ce a fost la intensitate maxima si am fost sus. As vrea ca toti oameni care se iubesc sa se atinga si sa simta ceea ce am simtit noi. Ganditi-va ca eu am avut de luat o serie de decizii grele, care au implicat un divort, despartirea de baietii mei si reintoarcerea in Romania. Apoi, au fost multe evenimente care s-au intamplat de cand am ajuns aici si totul a inceput sa se deterioreze progresiv. Nu cred ca mai exista sanse de impacare. Sincer, pentru mine nu mai este cale de intoarcere".

Pe de alta parte, nicio clipa Constantin nu i-ar fi propus sotiei sale sa plece cu el in Franta, spune Teo. In plus, au existat speculatii ca acesta si-ar fi ignorat familia pentru poker.

Teo Trandafir: "Sunt mandra de asta, ca joaca extraordinar de bine, ca este un adversar redutabil, ca face din asta un sport. Nu veti auzi niciodata un cuvant urat despre sotul meu, pentru ca nu am ce sa spun. A incercat tot ce a putut, a facut tot ce a putut, a dat cat a putut" .

Despartirea de Constantin Iosef nu este prima lovitura puternica pe care Teo Trandafir a primit-o in ultima perioada. La inceputul lui 2011, aceasta a fost diagnosticata cu pancreatita acuta. Pentru ca starea ei de sanatate se agrava, a fost transportata cu un avion privat la o clinica din Viena, unde a fost supusa mai multor interventii chirurgicale.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Teo Trandafir divorteaza de sotul ei, Constantin Iosef
Teo Trandafir divorteaza de sotul ei, Constantin Iosef

"Iubirea este ceva pentru care eu stiu sa lupt, dar de aceasta data asta o sa las lucrurile sa se intample". Sunt cuvintele lui Teo Trandafir, intr-un moment greu al vietii sale, cand este posibil sa divorteze.

Primele imagini cu Teo in rochie de mireasa.
Primele imagini cu Teo in rochie de mireasa. "Este cea mai fericita zi din viata mea"

Teo Trandafir traieste unul dintre cele mai fericite momente din viata ei. Se casatoreste cu alesul inimii sale, fostul rugbist Constantin Iosef.

Teo Trandafir se marita.
Teo Trandafir se marita. "Mi-as dori ca orice mireasa sa fie la fel de indragostita ca si mine"

Dupa o lunga perioada de cumpana, Teo Trandafir traieste cel mai fericit moment din viata. Confirma ca se va casatori cu iubitul ei, de care este indragostita pana peste cap.

Recomandări
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu

Fostul premier Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citaţi, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei.

VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală
VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, Ioana Ancuța Popoviciu, care a provocat furia familiei victimelor după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, a fost protagonista unui moment foarte bizar, miercuri.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.