Starea lui Gheorghe Dinica, neschimbata. Vladimir Gaitan se simte bine

Ultima actualizare: 07-11-2012 13:46

Primim vesti amestecate de la Spitalul de Urgenta Floreasca. Nici dupa 10 zile de la internare, maestrul Gheorghe Dinica nu da semne de insanatosire. In schimb, sunt mult mai optmisti in ceea ce-l priveste pe Vladimir Gaitan.

Din pacate, starea de sanatate a lui Gheorghe Dinica nu s-a schimbat in bine. Maestrul se simte rau, dar cel putin este stabil. Se afla in continuare pe sectia de terapie intensiva a Spitalului Floreasca.

Medicii au anuntat vineri ca infectia cu cei doi germeni, Candida si Stafilococul Auriu, s-a extins de la plamani si Ia stomac, intestin si inima. In plus, actorul face dializa si, spun specialistii, are icter. In acest moment este alimentat artificial printr-o sonda, prin care primeste medicamente speciale cu valori nutritive.

Actorul Vladimir Gaitan a trecut si el prin momente dificile. A fost supus unei interventii chirurgicale dupa ce medicii au descoperit in urma unei investigatii ca unul dintre vasele care iriga inima era ingustat. Doctorii au fost nevoiti sa-i puna o proteza speciala, un stent.

Luni insa, Vladimir Gaitan va pleca acasa si va putea, spun medicii, sa revina pe platoul de filmare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO