Diagnostic ingrijorator pentru Gheorghe Dinica. Vezi buletinul medical

Ultima actualizare: 04-11-2012 07:09

In a noua zi de cand se afla la Spitalul de Urgenta Floreasca, actorul are, pe langa afectiunea pulmonara, si insuficienta cardiaca, iar mai multe organe vitale functioneaza cu greutate, din cauza infectiei severe.
 

 

Medicii de la spital spun ca starea lui Gheorghe Dinica este grava, dar stationara. Au anuntat in plus ca pacientul sufera de disfunctie multipla de organe si soc septic. Astfel, ficatul, stomacul, intestinul si inima au fost afectate de infectia severa cu cei doi germeni - candida si stafilococul auriu.

Pacientul este alimentat artificial printr-o sonda, prin care primeste medicamente speciale cu valori nutritive. In plus, ficatul nu functioneaza normal, pentru ca pacientul are si icter.

Medicii de la Spitalul Floreasca au anuntat si care este starea actorului Vladimir Gaitan. La a patra zi de internare are o stare buna, iar medicii spun ca ii vor face pacientului o investigatie a arterelor coronare care iriga inima. Totul pentru stabilirea unui diagnostic clar. In prezent, pacientul ramane internat si se afla sub tratament.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO