Sexy vitezomana! Iepurasul Playboy, Andreea Necula, la ProMotor

09-04-2009 00:00


ProMotor

Este iepuras Playboy, deci frumoasa cu acte-n regula, iar pasiunea pentru viteza a lasat-o de nenumarate ori fara permis de conducere.

Sambata, 11 aprilie, de la ora 11:15, la ProMotor, Roxana Ciuhulescu pregateste fanilor cailor putere o intalnire cu una dintre cele mai sexy vitezomane: Andreea Necula.

La numai 24 de ani, frumoasa blonda nu doar ca a debutat in Campionatul de Viteza pe traseu montan, ci a si urcat pe podium de doua ori la Cupa Banatului Montan.

Mai mult decat atat, anul acesta va debuta in Campionatul National de Raliuri si va participa la Bucharest City Challenge, cursa cea mai ravnita de toti pilotii.

Tocmai pentru ca uneori Andreea uita ca nu se afla in competitie, ci pe drumuri publice, Politia a lasat-o de multe ori fara permis.

Cum orice meserie se invata de la profesionisti, Andreea a “furat” trucuri de la pilotul Dan Gartofan si a urmat scoala de raliuri a fostului pilot Stefan Vasile.

Ea asteapta cu entuziasm sa primeasca ceva sfaturi si de la faimosul Titi Aur, pe care il admira foarte mult.

Daca la inceputurile carierei, iepurasului Playboy i-a fost greu sa se integreze in cercul de piloti, pentru ca mai toti erau de parere ca unei femei ii sta mai bine la cratita, in timp Andreea le-a dat lectii de sofat.

Andreea nu se desparte de Seatul Toledo pe care il conduce zi de zi decat atunci cand participa la competitii, unde partener de drum ii este o Dacie Logan, despre care a si invatat lucrurile de baza de la echipa ei de mecanici.

Niciodata nu e prea tarziu, nici macar pentru a fi vedeta, chiar daca doar pret de o editie ProMotor. “Chiritoaia”, cea mai batrana duba a Penitenciarului Rahova va fi la loc de cinste in editia din 11 aprilie a emisiunii.

Chirita Gheorghe, soferul ei, cel care ii cunoaste toate capriciile mai bine decat propria palma, deapana cele mai haioase povesti traite alaturi de ea de-a lungul timpului.

Poate cel mai amuzant moment din toata “relatia” lor a fost cel in care Chirita Gheorghe a fost nevoit sa duca cativa detinuti la Spitalul de Urgenta Floreasca pentru ingrijiri medicale.

Pana aici, nimic spectaculos pentru un sofer de penitenciar. “Chiritoaia” insa, o “doamna” bine de 2 tone, a ramas intepenita in limitatorul de inaltime din fata spitalului.

Vazandu-se prizonier in limitator, domnul Gheorghe nu s-a pierdut cu firea si a bagat in duba mai multi medici de la camera de garda, care au creat balans sarind si astfel “Chiritoaia” si-a recapatat libertatea.

 

Sursa: PROMOTOR

Tags: promotor,

VIDEO PROTVPLUS.RO