Reese Witherspoon s-a logodit cu Jim Toth

29-12-2010 00:00


Reese Witherspoon

Reese Witherspoon este de acum o femeie logodita! Se pare ca iubitul actritei, agentul Jim Toth, a gasit, dupa lungi cautari, inelul perfect pentru aleasa sa.

In ultimele luni, iubitul frumoasei actrite, a innebunit cautand inelul perfect. A mers pe la toate bijuteriile faimoase, incluzand si Harry Winston.

"Voia ceva destul de mare, in jurul a trei sau patru carate. Reese probabil ca nu ar purta ceva mai mare de atat, mai ales ca nu este o fire care sa arate tot ce are", declara o sursa apropiata cuplului.

Si se pare ca intr-un final agentul a gasit bijuteria perfecta pentru actrita.

Reese Witherspoon si Jim Toth s-au logodit si sunt extrem de fericiti. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al actritei.

Cei doi au inceput sa se intalneasca in ianuarie 2010, la scurt timp dupa ce Witherspoon s-a despartit de actorul Jake Gyllenhaal, dupa o relatie de trei ani.

Reese a fost casatorita timp de sapte ani cu actorul Ryan Phillippe, partenerul ei din "Tentatia seductiei/ Cruel Intention" (1999). Cei doi au divortat in 2006 si au impreuna doi copii, Ava, in varsta de zece ani, si Deacon, in varsta de sase ani.

Sursa: Reuters

VIDEO PROTVPLUS.RO