Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix si John C. Reilly filmeaza in Romania. Ce trebuie sa faceti pentru a juca alaturi de ei

Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix si John C. Reilly

Mobra Films organizeaza un CASTING pentru figuratie in filmul ce ii are in rolurile principale pe Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix si John C. Reilly. Cei trei vor veni in Romania pentru filmarile productiei internationale The Sisters Brothers.

Bucuresti, 29 iunie, 2017. Casa de productie Mobra Films anunta deschis castingul pentru figuratie si figuratie speciala pentru filmul The Sisters Brothers in regia lui Jacques Audiard, pe care il va coproduce.

The Sisters Brothers ii are in rolurile principale pe Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix si John C. Reilly.

Westernul va purta semnatura apreciatului regizor francez Jaques Audiard, premiat cu Palme d’Or in 2015 la Cannes pentru filmul Deephan.

Filmarile pentru acest proiect au inceput deja in Spania si vor continua in Romania in Bucuresti si in imprejurimi incepand din 18 august, presupunand multe provocari logistice pentru echipa romana.

Citește și
Cannes 2017
Cannes 2017: Proiectie controversata a filmului "Okja". Mesajul transmis de actori regizorului Pedro Almodovar
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Una dintre ele este selectia figuratiei pentru acest proiect. Directorul de casting, Christel Baras, isi doreste tipologii cat mai diferite insa care trebuie sa fie in acord cu viziunea regizorala.

Se cauta asadar barbati, femei si copii, romani, americani, irlandezi, francezi, sud-americani, chinezi, spanioli, rusi, ucraineni, evrei, africani, mexicani, cu varste intre 16 si 70 de ani.

Cei interesati sa participe la CASTING sunt asteptati sa se inscrie la numerele de telefon: 0756 115277 – Filip Vladimir sau 0748 161432 – Andreea Petrunjinschi, sau la adresa de e-mail: [email protected] si se pot intalni cu directorul de casting in zilele de 7, 8 si 9 iulie in Strada Ion Brezoianu 23-25, Cladirea Universul la Linotip – Centru Independent Coregrafic.

Filmarile au loc pana in 15 septembrie 2017, iar cei ce vor fi selectati vor trebui sa fie prezenti in datele de 24 si 25 iulie 2017 pentru probele de costume.

Actiunea filmului se petrece in Statele Unite ale Americii, in anul 1850, si urmareste povestea cautatorului de aur Hermann Kermit Warm – interpretat de Jake Gyllenhaal, care este urmarit prin Desertul Oregon, in drumul sau spre San Francisco, de doi asasini notorii: Eli (John C. Reilly ) si Charlie Sisters (Joaquin Phoenix). Scenariul filmului are la baza romanul cu acelasi nume al lui Patrick DeWitt.

Jacques Audiard si-a inceput cariera ca asistent de regie al lui Roman Polanski la filmul ‘The Tenant’ (1976) si este autorul unor filme precum ‘Un heros tres discret’ (1996), distins la Cannes cu Premiul pentru cel mai bun scenariu, ‘Sur mes levres’ (2001) pentru care a obtinut Premiul Cesar pentru scenariu, ‘De battre mon cœur s'est arrete’ (2006) sau ‘De rouille et d'os’ (2012), cu Marion Cotillard. In 2009, thriller-ul ‘Un prophete’, castigator al Marelui Premiu la Cannes, nominalizat la Oscar si Globurile de Aur si distins cu noua trofee Cesar si Premiul BAFTA, i-a adus recunoastere internationala. The Sisters Brothers este primul sau film in limba engleza.

Originar din Puerto Rico, Joaquin Phoenix si-a inceput cariera de actor impreuna cu fratele sau, la fel de celebru, River Phoenix, si sora sa, Summer Phoenix. A obtinut peste 30 de premii pentru interpretare si 110 nominalizari printre care amintim Premiile Oscar, Globurile de Aur si Premiile BAFTA, pentru rolurile din ‘Gladiatorul’ (2000), ‘Walk the Line’ (2005, pentru care a primit Premiul Grammy pentru cea mai buna compilatie muzicala in 2007) si ‘The Master’ (2012).

Jake Gyllenhaal este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum clasicul indie ‘Donnie Darko’ (2001) sau drama ‘Brokeback Mountain’ in regia lui Ang Lee, unde l-a avut partener de joc pe Heath Ledger si pentru care a primit o nominalizare la Premiile Oscar. ‘Prisoners’ sau ‘Nightcrawler’ sunt doua dintre cele mai recente filme ale sale.

John C. Reilly a jucat in peste cincizeci de filme printre care se numara ‘Boogie Nights’ (1997), ‘Magnolia’ (1999), ‘Gangs of New York’ in regia lui Martin Scorsese (2002), ‘Step Brothers’ (2008), fiind nominalizat la Oscar si la Globurile de Aur pentru interpretarea rolului Amos Hart, din celebrul musical ‘Chicago’ (2002). A jucat de asemenea in ‘Carnage’, in regia lui Roman Polanski, precum si in ‘The Lobster’ de Yorgos Lanthimos, film distins cu Premiul juriului la Cannes in 2015, proiectat si in Romania in cadrul Les Films de Cannes a Bucarest.

The Sisters Borthers are ca producator principal compania de productie Why Not Productions (Franta), Mobra Films fiind coproducatorul roman.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Alain Delon premiat pentru intreaga activitate la festivitatea de inchidere a TIFF 2017.
Alain Delon premiat pentru intreaga activitate la festivitatea de inchidere a TIFF 2017. "Sunt emotionat!"

La Cluj, Festivalul International de Film Transilvania a reunit la gala de inchidere sute de artisti, regizori si actori, dar si o multime de cinefili.

Cannes 2017: Proiectie controversata a filmului
Cannes 2017: Proiectie controversata a filmului "Okja". Mesajul transmis de actori regizorului Pedro Almodovar

A fost seara Rihannei pe covorul rosu de la Cannes, unde regina fusese pana acum Bella Hadid. Cantareata nu s-a apucat de actorie, ci a venit ca spectator, dar aparitia ei nu putea trece neobservata.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.