Radu Valcan isi lanseaza firma de diamante in Bucuresti

Iubire si onoare

Familia araba din Emiratul Beled el Noor isi lanseaza firma de diamante pe piata din Romania printr-un eveniment ce abunda in eleganta, invitati celebri, in episodul de joi, al telenovelei “Iubire si onoare”.

Lansarea firmei de diamante, afacerea din Romania a emirului Hussein (Costel Constantin) de care se ocupa fiul acestuia, Amir (Radu Valcan), este marcata printr-un cocktail pe masura pretioaselor diamante, intr-o locatie de lux, cu fotografi, reporteri si invitati de seama: seici si vedete una si una care isi joaca propriul rol in telenovela “Iubire si onoare”: Monica Pop, Tora Vasilescu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Gina Pistol, Cristina Cepraga, Liviu Varciu, Cabral sau Mircea Solcanu.

Dana Rogoz a trait o experienta inedita interpretandu-se pe ea insasi in telenovela “Iubire si onoare”.

“E destul de greu sa joci cu numele tau adevarat, adica sa te joci pe tine. Cand esti sub masca unui personaj, ai libertatea sa faci orice, dar cand trebuie sa fii tu, automat esti mai limitat in optiuni. Am lucrat cu Iura Luncasu la cadru si trebuia sa intru in secventa insotita de Cabral. Indicatiile regizorale au sunat cam asa: “Mai, trebuie sa fiti voi, cum sunteti voi cand mergeti la tot felul de evenimente mondene, cum esti tu Cabral, cum esti tu Dana..." si aici a simtit nevoia sa faca o mica completare: Ma rog, nu chiar tu, adica sa nu te lovesti de cine stie ce, sa nu te impiedici, sa nu dai cu capul in nu stiu ce..", caci e cunoscut pe platou faptul ca sunt predispusa la tot felul de accidente la cadru, care de cele mai multe ori nu se nasc din vina mea. Am bufnit toti in ras! La aceasta filmare chiar nu am avut parte de nicio neplacere, ba dimpotriva, m-am simtit excelent. A fost o bucurie sa-mi revad prieteni vechi de platou; am avut secvente inclusiv cu Adela Popescu, alaturi de care nu am mai jucat de fooooarte multa vreme”, povesteste amuzata Dana Rogoz.

“Evenimentul de lansare organizat pentru "diamantul luminii" a fost unul foarte important pentru Ilinca din doua considerente: reprezenta un punct important in cariera ei de PR si doi, "clientul" pentru care a lucrat cu atata sarg era insusi barbatul iubit :). La filmari a fost foarte frumos, dar trebuie sa recunosc ca personal mi s-a parut cea mai obositoare zi de filmare. Am inteles inca o data ca la astfel de filmari cu atat de multi actori, disciplina este sfanta”, povesteste Madalina Draghici.

Citește și
Ruxandra Ion
118 oameni fac parte din echipa din spatele telenovelei "Iubire si onoare"
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Adela Popescu, interpreta lui Carmen, directoarea firmei de diamante, marturiseste: “A fost o zi de filmare foarte frumoasa iar Carmen s-a dat in stamba facand toate prostiille din lume, a dat dovada de tot parvenitismul posibil intr-un context cu foarte multa clasa. Am avut o rochie superba, dar cea mai amuzanta a fost coafura, sub forma unui cuib de cuci. Lui Carmen i s-a potrivit perfect, mie s-a parut caraghioasa, dar am un personaj care poate orice”.

Telespectatorii ACASA vor avea parte de o seara speciala care se desfasoara in jurul stralucitoarelor diamante, in episodul de joi, 28 octombrie, de la 20.30, al telenovelei “Iubire si onoare”, iar de la 22.30, la “Povestiri de noapte”, un material inedit de making of.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
O femeie arde de vie in
O femeie arde de vie in "Iubire si onoare"

“Iubire si onoare” isi va surprinde telespectatorii cu episodul difuzat ACASA, joi, 14 octombrie de la ora 20.30, prezentand fapte cutremuratoare.

118 oameni fac parte din echipa din spatele telenovelei
118 oameni fac parte din echipa din spatele telenovelei "Iubire si onoare"

Telenovela “Iubire si onoare” este rodul muncii unei echipe formata din 118 oameni, aflati in spatele camerelor de luat vederi, oameni care de luni pana vineri muncesc pentru a aduce ACASA o productie exotica cu un subiect incendiar.

Actritele din Iubire si onoare in costumele de baie burkini. Galerie foto!
Actritele din Iubire si onoare in costumele de baie burkini. Galerie foto!

Madalina Draghici, Aylin Cadir si Majda Aboulumosha din “Iubire si onoare”, noua telenovela MediaPro Pictures ce va fi difuzata din toamna, pe AcasaTv, povestesc cum s-au simtit in costumele de baie purtate in lumea araba.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.

În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral.