O tanara viseaza la o noua infatisare la "Frumusete pe muchie de cutit"

Victor Slav

O operatie mai veche, care nu a reusit si care a accentuat si mai mult neincrederea in sine o determina pe o tanara sa caute sprijin la "Frumusete pe muchie de cutit".

 

Sambata seara, pe 11 aprilie, imediat dupa ”O-la-la”, telespectatorii Pro Tv o vor cunoaste pe Daniela, o tanara care a suferit in trecut o operatie nereusita la nas si care isi doreste acum sa repare acest esec care nu a facut-o decat sa sufere si mai mult.

Daniela Nitu a visat de cand se stie sa isi opereze nasul. Nu isi aminteste cu placere de copilarie, deoarece intotdeauna era tinta rautatilor celorlalti copii, care inventau porecle jignitoare legate de nasul sau.

Fata isi aminteste ca mereu se intorcea acasa plangand, iar mama o consola spunandu-i ca atunci cand se va face mare nasul ei va fi mic.

Citește și
Frumusete pe muchie de cutit
”Frumusete pe muchie de cutit”: imagini inainte si dupa transformare
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Insa nu s-a intamplat asa si, odata cu trecerea anilor, Daniela a inceput sa viseze tot mai mult la clipa cand isi va putea face o operatie de rinoplastie, sansa ei pentru o viata lipsita de ironii.

A inceput sa se intereseze singura de demersurile pe care trebuia sa le faca pentru ca visul ei sa devina realitate. ”De ziua mea, exact de ziua mea, am fost si am facut operatia. A fost insa un esec, o dezamagire mare, imensa”, isi aminteste Daniela cu tristete.

Pe langa aceasta problema la nas, fata se confrunta si cu alte defecte: semnele de pe fata de la varicela, dar si marimea inegala a sanilor, care din adolescenta nu i s-au dezvoltat normal.

Tanara i-a povestit lui Victor Slav, gazda emisiunii ”Frumusete pe muchie de cutit”, ca pasiunea sa cea mare este dansul: Daniela este dansatoare intr-o trupa, insa aspectul fizic nu ii garanteaza succesul pentru ca nu obtine contractele de care are nevoie.

Fata isi aminteste ca, dupa o serie de esecuri, a renuntat sa mai mearga la castinguri pentru ca nu mai are incredere in ea si e sigura ca se va lovi de aceleasi refuzuri.

Speranta a venit insa odata cu vestea ca a fost acceptata in emisiune si ca medicii specialisti de la ”Frumusete pe muchie de cutit” ii vor inlatura defectele, iar ea va putea sa isi puna viata pe un fagas normal.

Rezultatul interventiilor in zona nasului, a sanilor dar si a pielii afectate de semne, precum si reactia Danielei cand se va vedea pentru prima oara in oglinda vor putea fi urmarite sambata seara, de la 21.45, la ”Frumusete pe muchie de cutit”.

Victor Slav se va intalni tot in cea de-a patra editie si cu Evelin Imbru, o mama care viseaza sa fie din nou frumoasa, ca atunci cand si-a cunoscut sotul, pentru a-l putea recuceri.

Evelin este dispecer la o companie de taxi, iar vestea ca va participa la ”Frumusete pe muchie de cutit” a primit-o, cu mari emotii, chiar la locul de munca. Recunoaste ca a simtit atunci ca viata sa se va schimba in bine. ”O emisiune de genul asta mi-ar schimba viata in totalitate. As avea mai mult curaj, as avea un moral mult mai bun, iar schimbarea ar fi foarte buna si pentru mine, dar si pentru intreaga mea familie, deoarece cred ca neincredearea pe care o am ii afecteaza si pe ei”, i-a povestit femeia lui Victor.

Evelin spune ca cel mai mare complex al ei este legat de aspectul sanilor, care s-au lasat foarte mult in urma celor doua nasteri. Marturiseste ca sotul ei spune despre ea ca nu mai este femeia de care s-a indragostit, iar reprosurile din partea lui o fac sa sufere foarte mult si sa-si piarda increderea in sine.

Un alt complex al Evelinei il reprezinta urechile, care sunt foarte departate de cap. Femeia povesteste ca si-a ales meseria de dispecer pentru ca nu i se aude decat vocea si nu este nevoita sa intre in contact cu oamenii.

La “Frumusete pe muchie de cutit” Evelin va trece prin interventii de corectare a urechilor, dar si a sanilor si a ridurilor de pe chip, iar la intalnirea cu sotul si familia, pe care telespectatorii Pro Tv o vor urmari pe 11 aprilie, imediat dupa “O-la-la”, femeia spera sa isi recucereasca jumătatea.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Barack si Michelle Obama, statui de ceara la Madame Tussauds!
Barack si Michelle Obama, statui de ceara la Madame Tussauds!

Statuia de ceara a Primei Doamne a Statelor Unite, Michelle Obama, s-a alaturat marti celei a sotului sau, Barack Obama, in muzeul Madame Tussauds' din Washington.

”Frumusete pe muchie de cutit”: imagini inainte si dupa transformare
”Frumusete pe muchie de cutit”: imagini inainte si dupa transformare

Mihaela Trasca si Iuliana Capraru sunt primele doua femei curajoase care au deschis seria transformarilor spectaculoase de la ”Frumusete pe muchie de cutit”.

"Frumusete pe muchie de cutit", o noua emisiune marca ProTv!

Pe 21 martie, Pro Tv a deschis seria transformarilor spectaculoase la ”Frumusete pe muchie de cutit” si a prezentat primele doua persoane care au pasit cu dreptul spre intalnirea cu bisturiul.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.