Monica Columbeanu a facut perfuzii! Andreea Mantea s-a bandajat ca o mumie!

×
Codul embed a fost copiat

Totul s-a intamplat pentru ca vedetele isi doresc sa fie in forma pentru prima editie “Dansez pentru tine”, din 23 octombrie, de la 20.30, la Pro TV.

 

Vineri, la Pro TV, incepe al optulea sezon “Dansez pentru tine” si lupta in pasi de dans pentru marele premiu de 60.000 de euro, necesari pentru implinirea unui vis. Opt vedete lupta cu opt oameni obisnuiti pentru cei mai importanti oameni din viata acestora, pentru eroii vietii lor, parintii.

Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Tania Budi si Alina Chinie, "veverita" roscata din band-ul de la Happy Hour, concureaza alaturi de partenerii lor pentru mamele acestora, iar Liviu Varciu, Radu Valcan de la PoveStiri Adevarate, Kamara si Jean de la Craiova vor dansa din suflet alaturi de partenerele lor pentru tatii acestora.

Citește și
Dansez pentru tine
Andreea Mantea face cunostinta cu o nuielusa daca greseste pasii de dans!
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile
In prima editie a noului sezon, perechile vor avea de prezentat juriului si telespectatorilor pe langa povestile lor si juramintele fata de parinti si stilurile de dans pentru care au muncit trei saptamani, zi de zi, cel putin cate 6 ore pe zi: vals si stilul nou introdus in concurs, Michael Jackson. Cu emotii pe care cu greu si le pot stapani, perechile vor incerca sa nu-si dezamageasca coregrafii nici pe valsul frumos interpretat de orchestra condusa de Petre Geambasu pe versuri romanesti, adaptate fiecarei povesti, dar nici de dinamicul si spectaculoasul stil Michael Jackson, care a provocat si fizicul concurentilor, dar si creativitatea coregrafilor.


Dupa trei saptamani de repetitii sustinute si extrem de dificile, vedetele si partenerii lor de dans au trecut prin accidentari, caderi de calciu, entorse sau intinderi de ligamente peste care insa sunt hotarati sa treaca cu tratamente si ambitie pentru a face fata competitiei din prima editie a emisiunii.

Monica Columbeanu a avut parte de o zi grea marti, cand a avut pentru a doua oara de cand a inceput repetitiile o nevralgie intercostala cu care insa vrea sa se lupte. “Mi s-a pus o perfuzie cu calmante. Am aplicat un plasture pe zona dureroasa si de maine iau un antiinflamator puternic. Cel mai bine aceasta nevralgie se trateaza cu rapaos, insa nu vreau asta, pentru ca vineri avem emisiunea si trebuie sa repetam”, spune cu hotarare ambitioasa Monica Columbeanu. La capitolul vanatai, Monica nu se poate “lauda” decat cu 2-3 vanatai mici si insignifiante, insa partenerul ei de dans si de vis, Andrei Vlad, a suferit si el o intindere la piciorul drept si cateva probleme la genunchi. Cu toate acestea, ei lupta cu durerile si cu emotiile pentru ca vineri in ring sa nu-si dezamageasca coregrafa si sa execute cat mai bine dansurile pe care le-au repetat cu atatea sacrificii.


Andreea Mantea a descoperit cu ocazia antrenamentelor indelungi pentru “Dansez pentru tine” ca are in corp muschi de existenta carora habar nu avea. Din pacate insa, a avut parte si de intinderi musculare si cateva probleme cu articulatiile pe care insa le-a rezolvat cu optimism, cu ajutorul medicilor si cu un look de “mumie”. “La sfatul medicului, folosesc tot felul de creme, geluri, pastile si ma “impachetez” cu cat mai multe fase. In curand o sa arat ca o mumie! Offf! Incalzirea asta...daca nu este facuta cum trebuie!”, marturiseste Andreea. Daca Andreea se poate lauda ca inca nu are nici o vanataie, ci doar cateva pete de “roseata”, Daniel Lazar, partenerul ei a avut ceva probleme cu glezna de la piciorul stang pe care insa a “reparat-o” cu geluri si calmante, iar acum este apt sa cucereasca ringul vineri.


Alina, veverita roscata din band-ul de la Happy Hour, nu a avut parte de accidentari grave in timpul antrenamentelor, ci doar a calcat de vreo doua ori pe picioarele partenerului sau si si-a dat peste cap degetele de le piciorul drept, dar i-a trecut repede durerea. Cat despre alte semne de buna purtare, Alina are ceva motive de “mandrie”. “Ma pot lauda cu un set superb de vanatai sub forma degetelor lui Stefan care au intrat ostentativ in abdomenul si in mijlocul meu! Ma dor foarte tare! Neavand forta destula in maini cand ma ridica, apasa foarte tare cu degetele si...cam asta e”, spune resemnata Alina. Stefan Bamboi, partenerul Alinei are si el ceva urmari de la antrenamente. “La Michael Jackson dintr-o pirueta am cazut pe mana stanga si mi-am scrantit-o si am facut o intindere la genunchiul stang in incercarea de a face sfoara. Insa mi-am revenit repede prin dans”, povesteste Stefan care crede ca secretul lor pe ring este sufletul pe care-l pun in fiecare pas de dans.


Cu cat s-a apropiat prima editie si s-au intetit antrenamentele, au inceput si problemele pentru Radu Valcan, prezentatorul PoveStirilor Adevarate de la Acasa Tv. “Din momentul in care a crescut ritmul, ca nivel de munca, au aparut si durerile, s-au acutizat, eu avand probleme mai vechi la genunchi. Dureri insuportabile, inflamarea ligamentelor, cartilagiu afectat”, povesteste Radu care insa a avut parte si de tratamente, bandaje, calmante si in primul rand incalzire atenta inaintea inceperii antrenamentului. In ceea ce priveste vanataile, Radu nu reuseste sa scape de ele deloc, pentru ca dispar unele si apar altele, mai ales in zona genunchilor. Partenera sa, frumoasa Elena Voscoboinic a avut mai mult noroc si a scapat din antrenamente doar cu cateva contractari de muschi carora le-a venit de hac cu unguente si pastile.


Liviu Varciu si Ilaria Cherloaba au scapat de accidentari in timpul repetitiilor si nici nu au vanatai, insa si ei au emotii pentru concurs. Liviu a venit de acasa cu probleme la genunchi si coloana de tratarea carora nu are timp acum, ci dupa cum spune chiar el, “doar dupa ce voi castiga competitia”.


In urma repetitiilor, Tania Budi a avut doar o cadere de calciu pe care a tratat-o cu vitamine si cu multa incredere in fortele proprii, iar Adrian Muresan, partenerul ei a scapat basma curata, fara accidentari, fara vanatai si fara emotii in plus. Pregatiti pentru intalnirea cu telespectatorii de vineri seara, Tania si Adrian cred mult in coregrafia lor si in puterea lor de concentrare.


Dupa repetitiile dure la care il supune Bursucul, Jean de la Craiova nu a scapat fara dureri si probleme, ci a avut parte de intinderi de tendoane si cateva probleme la spate cu care insa a luptat, la sfatul medicului, cu ajutorul unor unguente si masaje speciale. Jean se lauda si cu cateva vanatai, care insa se potrivesc de minune cu “o coregrafie asa de misto ca a noastra”. Sandra, partenera lui Jean a avut si ea cateva accidentari si mici intinderi musculare care insa i-au trecut repede, pentru ca le-a tratat cu creme speciale.


Kamara si partenera sa Iulia se lauda ca nu “dispun” de vanatai, nu au avut accidentari si nu au motive sa faca tratamente, doar zambete, mult dans si multa incredere in echipa puternica pe care o formeaza.


In prima editie a emisiunii “Dansez pentru tine” de vineri, telespectatorii vor vedea pe langa povestile concurentilor, visurile pentru care lupta, juramintele pe care le vor depune in fata parintilor si prestatiile lor coregrafice si mult spectacol din partea baletului emisiunii si nu numai. Edi Stancu a pregatit un dans comemorativ Michael Jackson, iar Stefan Banica, un moment special alaturi de prietena si colega sa de scena, Emilia Popescu. Ei vor interpreta pe ringul de la “Dansez pentru tine” un numar de musical al celebrului cuplu de umoristi Stroe si Vasilache.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Dansez pentru tine: Sandra si Jean de la Craiova lupta pentru tatal ei!
Dansez pentru tine: Sandra si Jean de la Craiova lupta pentru tatal ei!

Un tata grav bolnav care nu-si permite sa viseze la pensionare, pentru ca are acasa trei copii de hranit si o sotie disponibilizata.

Andreea Mantea face cunostinta cu o nuielusa daca greseste pasii de dans!
Andreea Mantea face cunostinta cu o nuielusa daca greseste pasii de dans!

Cele opt vedete ale noului sezon “Dansez pentru tine” care va incepe pe 23 octombrie, de la 20.30, la Pro Tv si-au cunoscut partenerii de ring si de vis si fac repetitii de dans cel putin 6 ore pe zi.

Repetitii la
Repetitii la" Dansez pentru tine"! Vezi galeria foto

Vedetele celui de-al optulea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” si-au cunoscut deja profesorii de dans si au inceput repetitiile pentru prima editie care va fi in 23 octombrie, de la 20.30, la Pro Tv.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.