Alte doua transformari incredibile la "Frumusete pe muchie de cutit"

Ultima actualizare: 30-10-2012 00:05
Frumusete pe muchie de cutit

Aproape doua milioane de telespectatori au urmarit marti seara transformarile prin care au trecut cele doua norocoase de la "Frumuste pe muchie de cutit".

Eliana Iancu si Elena Nedelcu sunt cele doua femei care, la ”Frumusete pe muchie de cutit”, au dobandit frumusetea si tineretea mult visate.

”Sunt in al noualea cer!”, a fost marturisirea Elianei in clipa in care s-a privit in oglinda. Pana sa vina la ”Frumusete pe muchie de cutit”, Eliana a suferit cumplit din pricina trasaturilor sale masculine, care de-a lungul anilor i-au adus jigniri, precum ”femeia-barbat” sau ”travestit”.

Insa dupa intervenţiile chirurgicale la care a fost supusa, tanara are acum increderea ca se va putea uita cu demnitate in ochii celorlalti si ca va fi, cu siguranta, o mireasa frumoasa.

Aceeasi demnitate s-a citit si pe chipul Elenei atunci cand s-a intalnit cu familia si cei apropiati. Femeia pentru care anii trecusera fara mila, lasand semne adanci pe chipul sau, se simte acum frumoasa si are incredere in fortele proprii. Aceasta i-a marturisit lui Victor Slav ca de foarte mult timp nu a mai trait aceasta senzatie. Elena poate sa priveasca viata cu alti ochi si este increzatoare ca relatia sa cu cei din jur va fi cu totul alta.

Urmareste integral editiile emisiunii "Frumusete pe muchie de cutit"!

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO