Julien Javions, francezul din satra lui State de Romania

Julien Javions

De origine franceza, Julien este singurul actor strain din distributia lung-metrajului “State de Romania– Student la Sorbona” produs de Promance International, ce va fi difuzat in aceasta toamna de ProTV.

 

Julien Javions va juca roul lui Alain, iubitul fiicei nelegitime a lui State Potcovaru si fiul unui politist francez care lucreaza pentru Serviciile Secrete si care este mereu pe urmele lui State.


Povestea lui Julien in lumea cinematografiei a inceput la Limoges, in cadrul Academiei de Teatru condusa de actorul si regizorul Paul Chiributa care, de altfel, i-a fost si profesor. Drumul nu a fost deloc usor, insa Julien a incercat intotdeauna sa vada partea plina a paharului si sa invete ceva din fiecare experienta prin care a trecut.

“Dupa ce am absolvit Academia, am plecat in Irlanda si am luat totul de la zero. A trebuit sa incep sa-mi fac cunostinte si, in acelasi timp, sa ma intretin. Asa ca am avut tot felul de job-uri: am lucrat intr-un supermarket, apoi am vandut sunca sau paine. In acelasi timp, jucam in diferite piese si am reusit sa pun pe picioare un workshop de cinematografie”, povesteste Julien.

Citește și
State de Romania
State de Romania, pe urmele lui John Travolta la Paris
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Cu experienta acumulata in Dublin, Julien a decis sa se mute in Paris, unde a luat-o din nou de la capat. “Nu aveam pe nimeni. Timp de trei ani de cand m-am stabilit in Paris, am muncit extrem de mult”, adauga el. Si aici Julien a inceput de jos, a lucrat ca barman, chelner sau in cadrul unei farmacii, toate astea pentru a-si putea continua visul: acela de a juca si de a produce scurt-metraje.


In rolul lui Alain din “State din Romania– Student la Sorbona” a ajuns in urma unui casting organizat la Paris. “Paul Chiributa m-a recomandat in momentul in care producatorii romani cautau un actor francez pentru acest rol. Am trimis CV-ul, am fost la casting si, la scurt timp, am aflat ca voi juca rolul lui Alain”, povesteste Julien. Mai mult, acesta a avut placuta surpriza sa fie recunoscut de regizorul Iura Luncasu.

”In 2002 am fost la Sinaia unde am participat la un festival international de teatru. Iura a fost si el acolo si, in momentul in care ne-am reintalnit la Paris, si-a adus aminte de rolul meu din Antigona, piesa cu care am participat la festival”, povesteste Julien.


Experienta traita pe platourile de filmare alaturi de echipa de la “State de Romania- Student la Sorbona” a fost extrem de interesanta pentru actorul francez. “Am avut sansa sa cunosc modul de lucru al actorilor romani si sa intru in contact cu o cultura total noua, dar fascinanta, cea a tiganilor”, a adaugat Julien.

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Gheorghe Visu, State din
Gheorghe Visu, State din "Regina", a fost operat la plamani

Indragitul actor Gheorghe Visu, State din telenovela "Regina", difuzata de postul ACASA, a fost operat joi la plamani, dupa ce duminica s-a internat pentru investigatii.

State de Romania, pe urmele lui John Travolta la Paris
State de Romania, pe urmele lui John Travolta la Paris

Timp de mai bine de o saptamana, echipa productiei “State de Romania– Student la Sorbona” s-a aflat la Paris, unde s-au filmat primele secvente ale lungmetrajului care va fi difuzat in aceasta toamna de ProTV.

“Actiune!” pentru “State de Romania –Student la Sorbona”
“Actiune!” pentru “State de Romania –Student la Sorbona”

Pe 11 mai, la Paris, s-a strigat “Actiune!” pentru “State de Romania –Student la Sorbona”, un lung-metraj marca Promance International, companie a MediaPro Pictures, ce va fi difuzat in aceasta toamna la ProTV.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.