Gheorghe Dinica, in cele mai cunoscute roluri ale sale, la Pro Cinema!

Ultima actualizare: 04-10-2012 10:41
Gheorghe Dinica

Incepand de miercuri si pana sambata, Filmul de 10 il va gazdui pe maestrul Gheorghe Dinica in cele mai cunoscute roluri ale sale.

Al treilea film al seriei care-l are ca protagonist pe comisarul Moldovan, “Un comisar acuza”, este Filmul de 10 pe care telespectatorii Pro Cinema il pot urmari miercuri incepand cu ora 22:00.

Gheorghe Dinica, de aceasta data erou negativ, face unul dintre rolurile sale antologice in acest film de actiune interpretandu-l pe comisarul legionar Paraipan. Dinica i-a avut ca parteneri de platou in pelicula a carei regie este semnata de Sergiu Nicolaescu pe Ion Besoiu, Amza Pellea, dar si pe “fratele sau de suflet” Marin Moraru.

Joi, 12 noiembrie, la Filmul de 10, telespectatorii Pro Cinema il pot urmari pe Gheorghe Dinica in al patrulea film din celebra serie regizata de Sergiu Nicolaescu – “Revansa”.

Confruntarea dintre comisarul Moldovan (Sergiu Nicolaescu) si Paraipan (Gheorghe Dinica) duce actiunea la cote extreme, insa nici elementele comice nu sunt neglijate.

Vineri, 13 noiembrie, Filmul de 10 propune un Gheorghe Dinica intr-un cu totul alt tip de rol, in drama “Radeti ca-n viata”. In regia lui Andrei Blaier, filmul aduce in prim plan povestea a trei fosti delincventi trimisi pentru “recuperare morala” pe unul dintre santierele tarii. Gheorghe Dinica ii are ca parteneri in acest film pe Ilarion Ciobanu, Violeta Andrei si Alexandru Repan.

Sambata, 14 noiembrie, in cadrul integralei Nae Caranfil, difuzata la CineTePrinde incepand cu ora 22:00, telespectatorii Pro Cinema pot urmari unul dintre cele mai populare si totodata controversate filme realizate dupa Revolutie – “Filantropica”.

Filmul semnat de Nae Caranfil si care incheie zilele speciale dedicate memoriei maestrului Gheorghe Dinica a fost castigatorul premiului publicului la Festivalul de Film de la Paris.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO