Vezi transformarile incredibile de la "Frumusete pe muchie de cutit"

Ultima actualizare: 22-10-2012 07:05
Frumusete pe muchie de cutit

Oricarei femei ii place sa se simta frumoasa, iar emisiunea "Frumusete pe muchie de cutit", difuzata de Pro Tv, ofera sansa de a se simti bine in pielea lor unor persoane cu care natura a fost mai putin darnica.

Marti, 13 octombrie, de la 20:30, la Pro Tv, alte doua femei carora defectele fizice le-au facut viata amara vor avea parte de interventiile estetice menite sa le redea increderea in sine la "Frumusete pe muchie de cutit".

Victor Slav, gazda emisiunii, le va face cunostinta telespectatorilor Pro Tv cu Gabriela, o femeie de 38 de ani, care pana acum a avut o soarta greu de descris in cuvinte. Batuta si umilita toata copilaria chiar de propria-i mama, Gabriela a crezut ca-si va gasi alinarea in bratele barbatului cu care s-a maritat la numai 17 ani. La scurt timp a devenit mama, dar baietelul ei, Marian, era foarte bolnav. Dupa ce s-a chinuit cu el prin spitale, bucuroasa ca revine acasa, Gabriela a mai avut parte de inca o lovitura din partea vietii: si-a gasit sotul cu o alta femeie.

Singura, neajutorata si cu un copil cu handicap locomotor pe care trebuia sa-l ocroteasca cu orice pret, Gabriela a locuit intr-o vreme chiar si la ghena de gunoi. Insa toata truda ei nu a fost in zadar. Mandru de mama sa, care si-a dedicat intreaga tinerete cresterii lui, Marian, un tanar absolvent de liceu caruia ii place sa scrie poezii, a inscris-o pe Gabriela la "Frumusete pe muchie de cutit".

Desi soarta i-a rezervat Timeei un sot iubitor, soacra ei este cea care ii face zile amare. „Nu esti nici frumoasa, nici desteapta, nu stiu ce a vazut el la tine”, acestea sunt cuvintele dureroase pe care Timea le aude frecvent rostite de soacra ei.

Ea este cea de-a doua persoana care va avea parte de schimbarea mult visata in editia din 13 octombrie a emisiunii "Frumusete pe muchie de cutit".

Timea pare o persoana implinita: este casatorita si are doua fetite minunate, insa de cand se stie traieste purtand povara faptului ca se simte urata si neatragatoare. Pentru a-si recapata increderea in sine si pentru a se putea bucura la maximum de familie, Timea va avea parte de interventii la nivelul nasului si al urechilor, de imbunatatirea aspectului buzelor si al danturii si de implanturi mamare.

Frumusete pe muchie de cutit - integral editia din 13 octombrie

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO