Frumosul Penescu jr. si bestia Audi R8

07-04-2010 00:00


Andrei Penescu

La nici un an de cand si-a luat permisul, tanarul manager al echipei de fotbal FC Arges, Andrei Penescu, vine sambata la ProMotor sa-si prezinte prima sa masina, un Audi R8.

Desi a facut scoala de soferi pe eterna Dacie, Penescu junior se simte la cei nici 19 ani ai lui stapan pe bestia de 420 de CP cu motor FSI de 4,2 l, dar recunoaste ca nu s-ar incumeta sa conduca masina tatalui sau, un SLR McLaren, pe care o considera o masina foarte violenta pentru un incepator.

Andrei Penescu spune ca singurul lucru care nu-i place la masina lui este transmisia automata care face ca masina devina mai smucita odata cu schimbarea vitezelor.

Tanarul manager al lui FC Arges nu ar avea nimic impotriva ca jucatorii lui sa aiba masini mai tari ca a lui, dar crede ca Romania nu este inca pregatita pentru astfel de masini, din punctul de vedere al drumurilor.

Penescu junior poveste sambata, la pranz, la ProMotor cum a ramas timp de 2 saptamani fara masina din cauza cainilor vagabonzi, dar si cum a gasit odata la motor un pui viu de pisica pe care l-a facut cadou cuiva.

Sursa: Pro TV

Tags: promotor,

VIDEO PROTVPLUS.RO