Doua artiste isi gasesc salvarea la ”Frumusete pe muchie de cutit”

Frumusete pe muchie de cutit

Marti, 6 aprilie, de la 20.30 la Pro Tv, ”Frumusete pe muchie de cutit” da o noua sansa unor femei care viseaza sa ii poata bucura pe cei din jur cu talentul cu care au fost inzestrate.

Una viseaza sa cante pe cele mai renumite scene, alta sa isi continue cu decenta meseria de actor, iar pentru amandoua ”Frumusete pe muchie de cutit” va aduce speranta mult visata.

Alina este o tanara care isi doreste sa cante si sa ii bucure pe cei din jurul ei cu glasul sau. Doar ca aspectul fizic neplacut o impiedica sa mai viseze. Inca de mica a incercat sa-si fructifice talentul muzical incurajata de tatal ei, care a indrumat-o spre o cariera artistica.

Cand era mai mica a facut parte din Scoala Vedetelor Braila si se simtea ca o mica vedeta, dar totul s-a naruit cand tatal ei a murit. Nu mai avea cine sa o incurajeze, sa o sustina moral si finaciar, mama descurcandu-se greu cu banii. Ultima dorinta a tatalui a fost ca fiica lui sa nu inceteze sa cânte. Faptul ca nu reuseste sa isi faca o cariera din asta o doare foarte tare, mai ales ca impedimentul nu este vocea, ci, spune ea, aspectul fizic.

Alina i-a povestit lui Victor Slav ca i s-au inchis multe usi din cauza nasului foarte mare. Aspectul fizic nu a impiedicat-o numai sa isi construiasca o cariera muzicala, ci si sa aiba un iubit. Complexele au facut-o sa-si judece prietenii, sa-i jigneasca scotandu-le defectele in evidenta, doar pentru ca ea sa nu se mai simta inferioara.

Citește și
Elena
"Frumusete pe muchie de cutit" va schimba radical doua vieti
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”

Alina este studenta in anul al treilea si in timpul liber a facut diverse chestionare sociologice pe strada in speranta ca va putea strange suma necesara pentru operatiile care o vor scapa de complexe si ii vor da sansa sa indeplineasca visul tatalui ei, dar si al sau, acela de a fi cantareata.

Marti seara, la ”Frumusete pe muchie de cutit”, Alina va avea parte de o mare surpriza din partea echipei de la Pro Tv si se va putea privi in oglinda pentru prima data cu incredere si admiratie.

Cea de-a doua femeie care va primi o noua sansa marti seara la ”Frumusete pe muchie de cutit” este Coca, o actrita care de 2 ani de zile a fost nevoita sa renunte la scena. Problemele femeii au inceput odata cu defectele fizice. Si-a pierdut dantura si, astfel, si dictia. Nu a mai putut juca in piese de teatru, in filme si nici nu a mai putut sa faca dublaje pentru desene animate.

Tanjeste dupa aplauzele spectatorilor, cu care orice actor se hraneste, dar din pacate nu este acceptata la niciun casting. Este refuzata la probe pentru ca nu mai poate pronunta corect cuvintele, mai ales ca proteza pe care o are se misca tot timpul. “Nu poti sa-i spui regizorului sa nu mai filmeze de aproape ca mi se vede proteza”, i-a marturisit cu durere femeia lui Victor Slav.

Odata cu renuntarea la scena, Coca a fost nevoita sa-si castige existenta muncind ca menajera sau angajandu-se in diverse alte joburi marunte. Desi nu a avut roluri foarte mari, a jucat intr-o multime de piese de teatru si filme ale unor regizori de marca, precum ”Nunta muta” sau “Binecuvantata fii, inchisoare”.

Femeia spera ca dupa corectarea danturii, a nasului care ii face un ”profil de vrajitoare”, dar si al aspectului imbatranit al chipului, se va putea intoarce la marea sa dragoste, scena, si va putea din nou sa zambeasca in aplauzele telespectatorilor.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
O fosta puscariasa, la
O fosta puscariasa, la "Frumusete pe muchie de cutit"

Pe 30 martie, de la 20.30, ”Frumusete pe muchie de cutit” prezinta la Pro Tv intr-o editie speciala inainte de Pasti povestea tulburatoare a unei femei, care dupa zeci de ani de puscarie, isi doreste sa isi refaca viata.

"Frumusete pe muchie de cutit" va schimba radical doua vieti

In editia din 23 martie, de la 20.30, ”Frumusete pe muchie de cutit” prezinta la Pro Tv transformarea spectaculoasa si povestea impresionanta a unei femei pentru care viata a luat o intorsatura neasteptata acum cativa ani.

"Frumusete pe muchie de cutit" urmarita de aproape 2 mil de telespectatori

Noul sezon al emisiunii ”Frumusete pe muchie de cutit” a debutat la Pro Tv marti seara cu doua povesti impresionante care au produs emotii si lacrimi de bucurie.

Recomandări
România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia
România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia

Damen a dat România în judecată la Curtea Internaţională de Arbitraj de la Viena, cerând rezilierea acordului de asociere încheiat în 2018, prin care statul român a devenit acţionar majoritar (51%) al companiei Damen Shipyards Mangalia SA.

Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

Un nou val de praf saharian a ajuns în România. Un strat de nisip fin s-a așezat pe mașini
Un nou val de praf saharian a ajuns în România. Un strat de nisip fin s-a așezat pe mașini

Un nou val de praf saharian a ajuns în România. Încă din zorii zilei de miercuri, un strat de nisip fin s-a așezat pe mașini, după ce cu o noapte înainte a plouat.