Cheeky Gabriela va dansa cu iubitul ei, Nick, in scop caritabil la Pro Tv

×
Codul embed a fost copiat

Vineri seara, la Pro Tv, juriul emisiunii “Dansez pentru tine” va decide care sunt cele 3 perechi din concurs care se vor lupta in ultima editie pentru marele premiu si pentru implinirea unui vis.

Piticu’ si Oana, dar si Cheeky Monica si Darius nu mai au niciun obstacol de trecut pentru a ajunge in ultima editie, insa felul in care vor dansa vineri rock’n’roll, electric boogie si salsa si notele pe care le vor primi vor decide daca merg in semifinala sau in finala din ultima editie.

Cristina Cepraga si Alin Oprea alaturi de partenerii lor se vor duela vineri si cel care va primi cele mai multe voturi de la telespectatori va merge mai departe in ultima emisiune a acestui sezon.

Cheeky Gabriela si iubitul ei, Nick, au acceptat sa danseze in emisiune in scop caritabil. Ei vor face senzatie in ringul emisiunii si-si vor arata pasiunea care-i leaga, la Pro Tv, pentru a ajuta un baietel foarte talentat sa aiba parte de o copilarie mai frumoasa si sa uite de lipsa mamei, plecata in strainatate ca sa faca rost de bani.

Eduard de 12 ani este extrem de talentat la muzica si la dans, iar colegii ii spun toti “Beethoven”. Micutul viseaza sa o aiba pe mama lui alaturi de el, sa poata merge la o scoala de muzica si sa aiba si el un flueier nou si mai bun decat cel tocit cu care canta acum.

Citește și
Alin Oprea si Roxana
Roxana si Alin, provocati pentru a doua oara la duel, la Dansez pentru tine
Cristiana, patroana firmei de apartament din Budapesta acuzată că a produs „pagerele ucigașe” din Liban

Campionii la scrima Mihai Covaliu si Ana Maria Branza vor face performanta asa cum si-au obisnuit admiratorii, insa de data aceasta in scop caritabil. Ei vor dansa in direct, la Pro Tv, pentru a ajuta o fetita campioana la gimnastica. Paula este premianta la scoala, iar de 4 ani face gimnastica de performanta. A luat nenumarata medalii la competitiile la care a participat, insa cantonamentele sunt foarte costisitoare, iar parintii ei nu au veniturile necesare pentru a o finanta pe micuta in sportul de performanta.

De multe ori, antrenoarea i-a imprumutat pe parintii Paulei ca sa o poata lasa pe aceasta sa participe la competitii, iar anul trecut si-au facut chiar un credit de nevoi personale pentru cantonamentele fetitei. Rezultatele ei demonstreaza ca merita tot efortul, insa parintii sunt neputinciosi, mama a fost data afara de la serviciu si abia se mai descurca cu banii pentru traiul zilnic.

Perechile care au mai ramas in cursa pentru implinirea unui vis promit sa faca spectacol pe stilurile din emisiunea de vineri: rock’n’ roll, salsa si electric boogie.

Luciana Muntean si Vladimir Palamarciuc vor demonstra cum arata un rock’n’roll perfect, Adriela Morar si coregraful Bursucu’, o salsa de 10, iar Petrisor si Mini Me vor arata cum se danseaza un electric boogie ca la carte.

Cele mai mari emotii ale serii le vor avea cele doua perechi aflate la duel. Cu visuri mari si cu constiinta unei munci asidue de luni de zile, Alin Oprea si Roxana Al-Sanadi si Cristina Cepraga si Dan Hedesiu isi vor „dansa” ultimele sanse pentru a ajunge in marea finala. Din pacate, doar una dintre perechi va putea merge mai departe in ultima editie, cealalta fiind nevoita in urma voturilor mai putine din partea publicului sa paraseasca lupta in pasi de dans.

La numai 24 de ani, Dan Hedesiu, partenerul Cristinei Cepraga, are un vis nobil care ar ajuta pe viitor foarte multe persoane aflate in suferinta. Dan isi doreste sa faca un centru de zi pentru oameni cu retard mintal asemeni matusii sale, Ligia, sora tatalui sau, care s-a nascut cu un retard mintal.

Timp de 10 ani, aceasta n-a vorbit, n-a mers, n-a gandit, n-a mancat si nu s-a imbracat singura. Acum, desi are 45 de ani, gandeste si se poarta ca un copil de 12 ani. In urma cu 2 ani a invatat sa scrie, sa coloreze si chiar sa citeasca. Problema este ca bunicii lui Dan au imbatranit destul de mult si nu se mai pot ocupa de ea. Ea ar trebui scoasa zilnic din casa, dusa la plimbare, facute cat mai multe exercitii mentale cu ea; ar trebui inclusa intr-un program cu oameni asemeni ei pentru a putea socializa. Dan lupta sa faca un centru de zi in Gherla, pentru persoane care sufera de aceleasi probleme ca si matusa sa.

Telespectatorii care ii sustin lui Dan visul nobil il pot salva de la duel trimitand sms la 1776 cu textul Cristina sau sunand la 0900 760 603.

Roxana Al-Sanadi are 35 de ani, este din Bolintin si viseaza sa poata construi un viitor sigur pentru cei doi copii ai ei care reprezinta totul pentru ea. Roxana a avut o viata desprinsa parca dintr-un film. S-a casatorit pentru prima data la varsta de 14 ani. Din pacate, primul mariaj s-a dovedit mai degraba cosmarul vietii sale. Primul sot devenise un alcoolic notoriu care nu o scotea din batai administrate zilnic. A pus punct casniciei, dar a stat mult internata in spital pentru a-si reveni dupa batai. Roxana n-a fost singura afectata de comportamentul acestui barbat. Fiul lor, Cosmin Tache, a ramas traumatizat. In prezent este elev in clasa a 12-a si in paralel cu scoala munceste de la 6 dimineata pana la ora 12 ca vanzator la un magazin alimentar. Roxana s-a casatorit a doua oara crezand ca si-a gasit sufletul pereche, un doctor arab, de origine yemena pe nume Ahmed Al-Sanadi. Cat au locuit in Yemen, Ahmed s-a transformat intr-un alt fel de om de care Roxana a simtit nevoia sa fuga inapoi in tara. Impreuna cu Ahmed, Roxana are o fetita de 10 luni. Inca n-au divortat, el locuind in tara natala –Yemen. Roxana locuieste inghesuita intr-o camera cu cei doi copii ai sai. In aceesi casa locuiesc si mama sa si fratele ei cu sotia si copilul. Roxana isi doreste sa lupte pentru a le oferi copiilor sai un acoperis mai sigur si libertate fetitei sale.

Telespectatorii ii pot salva pe copiii Roxanei de la chinul unei vieti grele trimitand sms la 1776 cu textul Alin sau sunand la 0900760 605.

Articol recomandat de sport.ro
Mai rău ca-n România! Au transferat două staruri, dar și-au luat țeapă: au venit cu burtă și mâncau la McDonald's
Mai rău ca-n România! Au transferat două staruri, dar și-au luat țeapă: au venit cu burtă și mâncau la McDonald's
Citește și...
Dan si Cristina Cepraga se pregatesc intens pentru duelul de vineri
Dan si Cristina Cepraga se pregatesc intens pentru duelul de vineri

Sunt pentru prima data condamnati la duel, dar nici nu se gandesc sa plece acasa vineri. Dan si Cristina Cepraga sunt mai hotarati ca niciodata sa implineasca un vis, chiar daca pentru asta invata acum patru stiluri de dans.

Roxana si Alin, provocati pentru a doua oara la duel, la Dansez pentru tine
Roxana si Alin, provocati pentru a doua oara la duel, la Dansez pentru tine

"Cu ultimele forte, aceasta pereche intra direct in finala". Asta spera sa auda vineri Roxana si Alin, care sunt provocati pentru a doua oara, la duel.
 

Recomandări
Ursula von der Leyen anunță un ajutor de 10 miliarde de euro pentru România și alte țări afectate de inundații
Ursula von der Leyen anunță un ajutor de 10 miliarde de euro pentru România și alte țări afectate de inundații

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat, joi, la Wroclaw, Polonia, un ajutor de 10 miliarde de euro din Fondul de coeziune al UE pentru ţările din Europa Centrală, între care România, afectate de inundaţii, informează AFP.

George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea
George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea "Sunteți un om violent?"

La PRO TV, continuă seria de interviuri cu principalii candidați la prima functie în stat, iar invitatul de joi seara este liderul AUR, George Simion.

Când începe campania electorală pentru alegerile parlamentare. BEC a stabilit și toate interdicțiile
Când începe campania electorală pentru alegerile parlamentare. BEC a stabilit și toate interdicțiile

Campania electorală pentru alegerile parlamentare va începe la data de 1 noiembrie 2024, a decis joi Biroul Electoral Central, care a transmis și interdicțiile după cele 30 de zile de campanie.