"Batman: The Dark Knight Rises" se filmeaza la Bucuresti

Ultima actualizare: 20-09-2012 10:40
Batman, Christian Bale

Viitorul film din seria Batman se va turna chiar pe strazile Capitalei, a anuntat primarul Sorin Oprescu. Edilul a declarat ca s-a intalnit cu producatorul peliculei americane, Christopher Nolan, pentru a stabili cateva locuri de filmare.

"Am stabilit cu producatorul cateva locatii, 4-5. Una va fi in Centrul vechi, alta undeva in spatele Univestitatii", a spus primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu.

Edilul a mai declarat ca filmarile din Romania, pentru Batman: The Dark Knight Rises, ar trebui sa inceapa peste cateva luni.

Christopher Nolan si echipa de filmare a ultimei parti din franciza Batman, va filma insa mai intai in salina Turda, din Cluj, pe care, potrivit presei locale, au vizitat-o la sfarsitul lunii decembrie a anului trecut.

Distributia filmului ii cuprinde pana acum pe Cristian Bale, Anne Hathaway, Tom Hardy, Gary Oldman si Morgan Freeman.

S-a vorbit la un moment dat despre Johnny Depp in rolul jokerului, insa oficialii nu au confirmat acest lucru.

Warner Bros. a anuntat deja ca Batman 3 va avea premiera pe data de 20 iulie 2012.

Cavalerul intunecat va avea concurenta serioasa anul viitor, pentru ca tot atunci se vor lansa The Avengers, Star Trek 2 precum si o noua ecranizare cu eroul favorit al copiilor Spiderman.

Chris Nolan este regizorul unor filme celebre, cel mai recent dintre ele fiind thrillerul Inception, care a avut premiera in romania in urma cu 5 luni.

Pelicula ar putea fi 3D sau filmata integral in format IMAX.

Vestea ca celebrul film se va turna si la noi in tara vine dupa ce un alt mare actor, Nicholas Cage, a fost pana acum cateva zile in Romania pentru pelicula "The Ghost Rider".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO