50 de persoane fac figuratie de epoca in "Aniela"

Aniela

Pentru a da culoare si a reproduce exact perioada de la 1900 din primul serial romanesc de epoca, "Aniela", ce va fi difuzat din toamna, ACASA, vor face figuratie speciala 50 de persoane, cu totii alesi in urma castingului.

 

Precupete, ofiteri, doamne din inalta societate, servitoare sau cosari, toti vor da culoare si vor recrea atmosfera de la inceputul secolului trecut.

"Am avut ceva de munca, dar am reusit sa gasim tinutele de care aveam nevoie pentru ca atmosfera din 'Aniela' sa fie cat mai credibila. Am adus din depozitul de costume al Studiourilor MediaPro costume reconditionate, ele apartinand perioadei de aur a cinematografiei romanesti, incaltaminte, palarii, costume, fote, opinci, caschete, uniforme militare, bastoane, redingote, jupe, uniforme militare, manusi, in total peste 1.000 de obiecte”, spune Radu Mada, designerul de costume al productiei.

Cusatoresele, feciorii din Casa Laptaru, iaurgerita, cersetoarele sau copiii de trupa, toate aceste personaje au un rol important, alaturi de actorii care fac parte din distributie, acela de a-l duce pe telespectator in lumea fermecatoare din “La belle époque”.

“Am facut probe cu oamenii din figuratie, apoi hainele lor s-au pastrat pe umerase cu etichetele cu numele lor pentru a fi imbracati in ziua de filmare intr-un timp cat mai scurt scurt de cele doua asistente”, adauga Radu.

Citește și
Adriana Popa si botinele
Adela Popescu si Diana Dumitrescu poarta botine de la 1900, in "Aniela"
Cristiana, patroana firmei de apartament din Budapesta acuzată că a produs „pagerele ucigașe” din Liban

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Citește și...
VIDEO/FOTO: Genericul primului serial de epoca de la Acasa TV,
VIDEO/FOTO: Genericul primului serial de epoca de la Acasa TV, "Aniela"!

Genericul filmat pentru primul serial romanesc de epoca, "Aniela", o productie marca Promance, a avut premiera la "Povestiri de noapte".

Adela Popescu si Diana Dumitrescu poarta botine de la 1900, in
Adela Popescu si Diana Dumitrescu poarta botine de la 1900, in "Aniela"

Adela si Diana s-au declarat indragostite de modelul special al botinelor si vor sa poarte incaltari la fel si in afara platourilor de filmare.

Conacul de la Stefanesti, locatie speciala in
Conacul de la Stefanesti, locatie speciala in "Aniela"!

Diana Dumitrescu, Ioan Isaiu, Rodica Negrea, Tamara Popescu, Valer Dellacheza, Steliana Balacianu si Constantin Cicort au filmat pentru prima data la conacul de laStefanesti.

Recomandări
George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea
George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea "Sunteți un om violent?"

La PRO TV, continuă seria de interviuri cu principalii candidați la prima functie în stat, iar invitatul de joi seara este liderul AUR, George Simion.

Alertă în România. Autoritățile se așteaptă la o viitură pe Dunăre. Care sunt punctele critice
Alertă în România. Autoritățile se așteaptă la o viitură pe Dunăre. Care sunt punctele critice

Autorităţile monitorizează întreg sectorul de Dunăre care traversează România, fiind aşteptată o viitură care va duce la creşterea nivelului apei până la finalul lunii.

Delir antivaccinist al Dianei Șoșoacă în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat! Plandemia nu a existat niciodată”
Delir antivaccinist al Dianei Șoșoacă în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat! Plandemia nu a existat niciodată”

Diana Șoșoacă a avut, miercuri, un discurs antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei boli.