În curând începe sezonul 3 din „Imperiul Leilor”. Cum va fi noul sezon și ce idei de business inedite vor primi finanțare, puteți afla din următorul interviu. Invitatul special: Dragoș Petrescu, jurat „Imperiul Leilor”.

Dragoș Petrescu revine la „Imperiul Leilor” optimist și cu convingerea că ultimii doi ani pandemici au creat oportunități de business în România. Fondatorul City Grill Group vorbește în acest interviu despre șansa pe care o au antreprenorii la început de drum, odată cu participarea la emisiunea „Imperiul Leilor”.

La ce să ne așteptăm în acest sezon din „Imperiul Leilor”?

Sunt povești frumoase, family business destul de multe, sunt oameni care se întorc din diaspora și care își doresc să-și facă o afacere în România.

Anul acesta au apărut alți doi lei. Vorbim de Sebastian Dobrincu și Dr. Wargha Enayati. Cum vă înțelegeți cu ei?

Pe Varga îl cunosc de mult timp. Este un antreprenor cu rezultate deosebite și un success major. Sebastian este genial. Să vezi un tânăr antreprenor cât de matur este, cât de lucid ia decizii. Noi acolo trebuie să luăm decizii foarte rapid. Avem informații pe care le vedem prima oară și în patru minute trebuie să decidem dacă investim sau nu.

Care este secretul unui om de afaceri de success?

„Unu. Să-ți cunoști afacerea, când vii în fața leilor trebuie să știi să o prezinți. Și doi, trebuie să mă simt eu ca investitor tratat ca un investitor. Când îmi recuperez banii și când voi face profit.”

Spuneați de românii care se întorc acasa, vedem transformari?

„Pandemia a avut un efect, antreprentorii au gândit că sub umbrela familiei pot avea succes facil. O parte din cei din diaspora s-au gândit ce ar fi să mă întorc acasă și vedem astfel de antreprenori interesanți în sezonul 3 la „Imperiul Leilor”.

Mai multe detalii interesante despre noul sezon din „Imperiul Leilor” puteți afla în înregistrarea video.