Wesley Snipes, in primul film dupa ce a iesit din inchisoare

Ultima actualizare: 08-04-2014 00:22
The Expendables 3 - 15

Cu un Wesley Snipes proaspat iesit din inchisoare si un Antonio Banderas mult imbatranit si schimbat, The Expendables 3 se anuntat un nou succes de box office al acestei veri.

In aceasta saptamana au ajuns online si primele imagini din ultima parte a trilogiei create de Sylvester Stallone care a semnat cecuri pentru un numar impresionat de actori, multi de categorie B, cu o cariera pe butuci la Hollywood.

The Expendables 3 ii aduce pe ecrane pe Mel Gibson, Harrison Ford, Wesley Snipes, Arnold Schwarzenegger, Kelsey Grammer, Antonio Banderas, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Kellan Lutz, Ronda Rousey, Victor Ortiz si Glen Powell. La filmarile de anul trecut, Jason Statham era sa-si piarda viata dupa ce camioneta pe care o conducea a ajuns in mare pentru ca franele s-au defectat.

Pentru Wesley Snipes acesta este primul film dupa 3 ani petrecuti intr-o inchisoare din Pennsylvania pentru evaziune fiscala. Actorul a fost eliberat in 2013, insa a petrecut cateva luni sub arest la domiciliu. Tema filmului nici nu mai conteaza. Reteta e aceeasi: explozii, actiune, batai si glumite ca intre barbati. Pelicula ajunge in cinematografe in luna august. The Expendables 2 a facut incasari de 300 de milioane de dolari la nivel mondial, in 2012.

Pe langa aparitia in premiera a lui Wesley Snipes, primul trailer si posterele ni-l arata si pe Banderas, un pic diferit fata de imaginea de sex simbol din filmele de acum cativa ani. Mai multe informatii despre film gasiti pe www.procinema.ro.


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO