VOCEA ROMANIEI, sezonul 4. Prima reactie a lui Tiberiu Albu dupa ce a castigat marea finala si premiul de 100.000 de euro

Ultima actualizare: 23-12-2014 00:38

Vocea Romaniei, in sezonul al patrulea al show-ului, este...rock!

Tiberiu Albu a fost preferatul telespectatorilor, care i-au dat cele mai multe voturi. Pe langa titlul pe care si l-a dorit cu ardoare, a obtinut si marele premiu, in valoare de 100.000 de euro.

Victoria i-a adus o imensa bucurie si lui Tudor Chirila, care a trecut cu succes de prima sa experienta in calitate de antrenor. 2,3 milioane de oameni au urmarit competitia in minutul de aur.

Tiberiu Albu este tanarul de 22 de ani care a uimit o tara intreaga. Cu o voce iesita din comun si o interpretare impecabila, a dovedit ca el este Vocea Romaniei.

Cel mai impresionant moment al sau a fost cel in care a urcat pe scena alaturi de soprana Irina Baiant. Cei doi au ridicat sala in picioare.

Eliminat de primul sau antrenor - Smiley, Tiberiu a fost salvat la dueluri de Tudor Chirila, aflat la prima experienta in platoul de la Vocea Romaniei.

A primit premiul de 100.000 de euro, iar acum viata lui s-a schimbat. Vrea sa-i rasplateasca pe oamenii care au crezut in el si le promite ca vor mai auzi de Tiberiu Albu.

Tiberiu Albu: "Nu stiu ce e in sufletul meu acum, sunt extraordinar de fericit si sper sa ne revedem in continuare!"

La un pas de marele trofeu a fost Anda Dimitriu, care a iesit pe locul doi. Alaturi de Gheorghe Zamfir, Anda a avut un moment de exceptie. Publicul a aplaudat minute in sir.

A treia in topul preferintelor telespectatorilor a fost Maria, concurenta antrenata de Loredana, care a avut o interpretare cu totul deosebita alaturi de Brio Sonores.

Iar Aliona, din echipa lui Smiley, a obtinut locul al patrulea. Ea si invitatul ei, Nicu Covaci, au facut intreaga sala sa danseze.

Finala a fost grandioasa, iar invitatii speciali, David Bisbal, Inna si Mihai Chitu, au facut show, la superlativ. Daca ati pierdut aseara confruntarea vocilor, o puteti urmari oricand pe voyo.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO