VOCEA ROMANIEI. Cele mai tari momente din prima editie a noului sezon

×
Codul embed a fost copiat

VOCEA ROMANIEI va fi difuzata in fiecare sambata, in direct, de la ora 20:30, la ProTV.

Ora 22:45 Alexa Razvan, in varsta de 22 de ani, din Iasi, spune ca spera sa aiba un viitor in muzica.

Razvan a fost dorit de Loredana si Smiley si a ales sa mearga pe mana lui Smiley.

VEZI VIDEO cu prestatia lui Razvan Alexa.

Ora 22:26 Aurel Niamtu, in varsta de 64 de ani, din Iasi, spune ca a debutat in muzica in 1969, cand a cantat cu mari nume din Romania.

Citește și
Horia Brenciu
"Auditiile pe nevazute" la "Vocea Romaniei": Horia Brenciu a rupt butonul scaunului sau
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Aurel a terminat piesa in lacrimi. Emotionata a fost si Loredana, care a varsat de asemenea cateva lacrimi.

Concurentul a ajuns in echipa Loredanei, singura care l-a vrut.

VEZI VIDEO cu prestatia lui Aurel Niamtu.

Ora 22:20 Andrada Ghiorma, in varsta de 28 de ani, din Cisnadie, spune ca in momentul asta Vocea Romaniei este sansa ei catre o alta viata.

Andrada va fi antrenata de Horia Brenciu, singurul care a vrut sa o aiba in echipa sa.

VEZI VIDEO cu prestatia Andradei Ghiorma.

Ora 22:11 Ana Maria Mirica, in varsta de 35 de ani, din Bucuresti, spune ca de mica si-a dorit sa faca muzica si teatru.

Ana Maria i-a cucerit pe toti cei patru antrenori, insa, in final, a hotarat sa faca parte din echipa lui Brenciu.

VEZI VIDEO cu prestatia Anei Maria Mirica.

Ora 22:00 Mihai Chitu, in varsta de 33 de ani, din Bucuresti, spune ca si-a dat seama ca locul lui este pe scena dupa ce a avut o colaborare cu formatia Directia 5.

Mihai a fost dorit de Marius Moga si Horia Brenciu si a ales sa fie antrenat de Brenciu.

VEZI VIDEO cu prestatia lui Mihai Chitu.

Ora 21:46 Valerian Cosug, in varsta de 61 de ani, din Bucuresti, spune ca a inceput sa cante de la 18 ani si a castigat numeroase distinctii muzicale.

Acesta canta in formatie cu sotii Onila.

Nici unul dintre cei patru jurati nu a acceptat sa-l antreneze pe Valerian.

VEZI VIDEO cu prestatia lui Valerian Cosug.

Ora 21:40 Gabriel Kisczuk, in varsta de 32 de ani, din Radauti, spune ca a inceput sa cante la petreceri pentru a castiga bani, iar acum isi va incerca sansa la Vocea Romaniei.

Gabriel a fost dorit de Horia Brenciu si Loredana si a ales sa faca parte din echipa lui Brenciu.

VEZI VIDEO cu prestatia lui Gabriel Kisczuk.

Ora 21:34 Dana Torop, in varsta de 27 de ani, din Craiova, a revenit la Vocea Romaniei dupa participarea de acum doi ani, sperand ca de aceasta data sa castige.

Dana a ajuns in echipa lui Marius Moga, singurul care a vrut-o.

VEZI VIDEO cu prestatia Danei Torop.

Ora 21:27 Marta Onila, in varsta de 28 de ani, sotia lui Gabriel Onila, concureaza si ea cu visul de a deveni Vocea Romaniei.

Prestatia concurentei nu i-a impresionat pe cei patru antrenori si nu a fost dorita in echipa nici unuia.

VEZI VIDEO cu prestatia Martei Onila.

Ora 21:20 Marian Radu, in varsta de 27 de ani, de profesie asistent medical, spune ca scena de la Vocea Romaniei este cea mai mare scena pe care a urcat vreodata.

Din pacate pentru el, concurentul nu a fost dorit de nici unul dintre cei patru antrenori.

 

VEZI VIDEO cu prestatia lui Marian Radu.

Ora 21:09 Gabriel Onila, in varsta de 34 de ani, din Bucuresti, este solist vocal-instrumental si canta alaturi de sotia lui, Marta Onila.

Horia Brenciu si Smiley sunt cei doi care l-au vrut pe Gabriel, concurentul alegand sa faca parte din echipa lui Smiley.

VEZI VIDEO cu prestatia lui Gabriel Onila.

Ora 20:56 Dumitrache Iulia, in varsta de 23 de ani, din Pitesti, canta alaturi de formatia Hotplay.

Iulia spune ca a venit la Vocea Romaniei in speranta ca-si va indeplini visul de ajunge cunoscuta.

In timp ce Iulia canta, Brenciu a ramas fara butonul de intors al pupitrului si a fost nevoit sa faca o intoarcere manuala.

Toti cei patru membri ai juriului au vrut-o pe Iulia, aceasta a ales sa mearga pe mana Loredanei.

VEZI VIDEO cu prestatia Iuliei Dumitrache.

Ora 20:45 Olaru Bogdan, in varsta de 22 de ani, din Moreni, judetul Dambovita, a fost solistul formatiei Trupa Veche timp de aproape patru ani.

Tanarul spune ca a venit la Vocea Romaniei pentru a se face remarcat.

Horia Brenciu si Marius Moga sunt cei doi membri ai juriului care l-au vrut pe Bogdan, iar concurentul si l-a ales pe Moga drept antrenor.

VEZI VIDEO cu prestatia lui Bogdan Olaru.

VOCEA ROMANIEI | Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu pornesc din nou in cautarea celei mai bune voci din tara. Cei patru antrenori pornesc cu asteptari mari si strategii bine puse la punct.

VOCEA ROMANIEI revine la PRO TV sambata, 28 septembrie, cu un nou sezon incendiar, gata sa-i aduca in fata publicului pe urmatorul Stefan Stan sau noua Julie Mayaya.

Anonimi sau artisti consacrati, din Romania, Republica Moldova, Serbia si chiar Emiratele Arabe Unite, concurenti dornici sa isi indeplineasca visul prin muzica vor intra in competitia suprema a vocilor. Castigatorul titlului de VOCEA ROMANIEI va intra in posesia marelui premiu in valoare de 100 000 de euro, precum si a unui contract cu Universal Records pentru un an de zile.

Printre cei care si-au incercat norocul la auditii s-a numarat si Iulia Dumitrache, o buna prietena a Ginei Pistol, care a venit special pentru a-si sustine amica. Iulia a vrut sa surprinda juratii cu vocea sa puternica, insa nu a vrut nici sa-i dezamageasca in cazul in care se intorc, asa ca a aparut pe scena ca o adevarata diva pop.

Brenciu si-a dres vocea, Loredana si-a lustruit arsenalul de diva, Moga si-a ales cele mai bune papioane, iar Smiley si-a luat la purtator zambetul fermecator, totul pentru a pune mana pe cele mai tari voci din concurs. In prima faza, cea a auditiilor pe nevazute, antrenorii vor avea misiunea dificila de a-si forma echipele de cate paisprezece concurenti cu care sa intre in lupta.

Cei patru si-au pus la punct strategiile “de atac”, iar experienta sezoanelor trecute isi spune cuvantul: “Am invatat ca nu tot ce zboara se mananca si ca de multe ori chiar daca exista concurenti care intorc toate scaunele, asta nu inseamna ca nu vor fi si surprize. Pot face senzatie concurenti la care nu s-a intors decat un singur scaun, cum a facut Canaf, de exemplu, si sa devina staruri”, a declarat Loredana.

Tachinarile dintre antrenori vor intra din nou in “meniul” acestui sezon: “Cum sa nu ma bucur pentru colegul meu cand o fata frumoasa il alege pe el?” i-a spus Brenciu lui Moga. Horia va tine cont de propriul sfat cand va veni vorba de alegerea concurentilor. “Apasa brutal butonul cand se intorc mai multe scaune”, le-a spus colegilor sai, astfel ca nu este de mirare faptul ca a reusit “performanta” de a rupe butonul in repetate randuri.

Supranumit “mogulul hit-ului romanesc” de catre Bartos, Moga vorbeste despre asteptarile pe care le are de la sezonul al treilea al competitiei vocilor: “Show-ul se transforma intr-un schimb de experienta, intr-un brain-storming muzical. Vreau sa vad spectacol si sa ascult voci care sa-mi transmita ceva, sa-mi induca o stare, o emotie, pentru ca asta inseamna pentru mine o voce de succes. Standardele sunt foarte ridicate, asa ca si asteptarile noastre sunt pe masura”, iar Smiley adauga: “Este ca un serial, setting-ul ramane acelasi, dar personajele se schimba, vin oameni noi, cu alte voci, alte caractere, alte povesti si creeaza situatii diferite si surprinzatoare”.
.


Pavel Bartos, prezentatorul super-show-ului, va condimenta si in acest sezon competitia. Bartos va pune gaz pe foc in momentele tensionate, le va reaminti antrenorilor regulamentul si il va alimenta pe Horia cu ciocolata ca sa ii pastreze energia la cote maxime

Julie Mayaya,“Vocea Romaniei” din cel de-al doilea sezon si Vizi Imre, Tibi Scobiola si Cristi Nistor, finalistii care au facut senzatie in sezonul trecut. le-au pregatit telespectatorilor o surpriza si vor canta in deschiderea show-ului din 28 septembrie.

Competitie la cel mai inalt nivel, emotii, lacrimi, bucurie, momente dramatice si o multime de surprize – toate acestea le vor vedea telespectatorii in cel de-al treilea sezon “Vocea Romaniei”, din 28 septembrie, in fiecare sambata seara, de la 20:30, numai la Pro Tv.


 

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Magia de sambata seara:
Magia de sambata seara: "Vocea Romaniei" revine la ProTV din 28 septembrie

Din 28 septembrie, “Vocea Romaniei” va fi difuzata in fiecare sambata, de la ora 20.30, la ProTV.

"Auditiile pe nevazute" la "Vocea Romaniei": Horia Brenciu a rupt butonul scaunului sau

Primari, politisti, doctori in genetica si cantareti consacrati au participat, in perioada 5 - 8 august, la "Auditiile pe nevazute" de la "Vocea Romaniei", emisiune care va fi difuzata in curand la Pro TV.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.