"Vocea Romaniei Junior", duminica, de la 20.30 la Pro TV. Magicianul Robert Tudor: "Oamenii vor rade si vor plange"

Ultima actualizare: 27-02-2017 02:45

"Vocea te face mare", din aceasta duminica, la Pro TV. Noile generatii dau tonul unei super competitii la "Vocea Romaniei Junior"

Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor le vor arata romanilor ca esentele tari se tin in sticlute mici, chiar foarte mici. Concurenti cu voci incredibile vor face ca misiunea celor trei antrenori Andra, Marius Moga si Inna sa fie dificila inca din prima editie.

Mihai Bobonete va fi cel care se va ocupa de increderea micilor concurenti de la Vocea Romaniei si ii va inveseli cu umorul si carisma inconfundabile.

Bobonete: "Copiii sunt extraordinari, ca ai mei, ca cei de acasa. Plini de viata, nu se compara nimic ce e aici cu ce e la Vocea Romaniei senior.

Majoritatea au pana in 14 ani. eu le dau cadouri, vorbesc cu ei. eu sunt un comediant, trucurile mele sunt glumele. Asa cum foloseste Robert magiile, daca iepurii daca n-or fi murit la ora asta".

Nici misiunea magicianului Robert Tudor nu va fi simpla. Robert va fi alaturi de cei mici inainte ca ei sa intre pe scena.

Robert Tudor: "Am inceput sa vorbesc cu super. E o super emisiunea, super copii, super talente. Super tare. In momentul cand vin copiii in spate ma intereseaza pe mine. ii intreb: ai emotii? Le fac un numar de magie si uita. Ii incurajez pentra ca de aici intra pe scena unde dau ce e mai bun. Toata greutatea e pe umerii mei. Daca eu n-as fi aici, copiii n-ar mai intra pe scena."

Bobonete: "Au fost copii care au primit promisiuni mai mari decat intoarcerea unui scaun."

Bobo si Robert au fost impresionati la filmari de modul in care antrenorii au lucrat cu cei mici, dar si de modul in care vietile concurentilor se pot schimba, gratie talentului lor urias.

Robert: "Vor fi intamplari uimitoare. Oamenii vor rade si vor plange".

Duminica, de la 20:30, nu va lipsi nici disputa dintre antrenori pentru cele mai bune voci ale primului sezon Vocea Romaniei Junior. Andra, Moga si INNA vor lupta cu toate armele ca sa-si formeze cele mai puternice echipe cu care sa mearga mai departe catre marele trofeu si premiul in valoare de 50.000 de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO