Vezi ce scandaluri au zguduit scena mondena in 2009!

Ultima actualizare: 06-08-2012 17:52

Se incheie un an zbuciumat pentru vedetele de cinema, dar si pentru starurile muzicii internationale. Moartea lui Michael Jackson, bataia incasata de Rihanna de la iubitul ei sau arestarea lui Roman Polanski au facut mare valva in intreaga lume.

Moartea neasteptata a lui Michael Jackson a socat intreaga lume. Apoi au urmat detaliile despre dependenta sa de medicamente si confirmarea faptului ca decesul a fost provocat de un anestezic puternic. Funeraliile artistului au fost probabil evenimentul cu cea mai mare audienta a anului.

Surprinzatoare a fost si arestarea regizorului Roman Polanski pentru ca, in urma cu 30 de ani, a intretinut relatii sexuale cu o minora. El a fost retinut in Elvetia la cererea autoritatilor americane si urmeaza sa fie extradat.

Indelung s-a vorbit si despre noaptea premiilor Grammy, dar nu despre ceea ce s-a petrecut pe scena, ci in culise. Lumea a fost socata sa afle ca Rihanna a fost lovita de iubitul ei de atunci, Chris Brown. Cantaretul a pledat vinovat in justitie si a primit 180 de zile de munca in folosul comunitatii.

John Travolta si sotia lui, Kelly Preston, si-au pierdut fiul in varsta de 16 ani in ianuarie. Necazurile au continuat pentru cei doi, care s-au trezit santajati. Doua persoane le-au cerut 25 de milioane de dolari, amenintand ca altfel vor face publice documente din care ar fi reiesit ca Travolta este vinovat de moartea copilului sau.

Santajata a fost si Cindy Crawford. Un tanar german a amenintat ca vinde presei o fotografie a fiicei ei legata de scaun si cu gura acoperita. Tanarul s-a predat si a recunoscut ca fotografia fusese facuta in timp ce fetita se juca de-a hotii si politistii cu bona.

Boy George a fost condamnat la 15 luni de inchisoare pentru privare de libertate a unui tanar pe care il platise pentru servicii intime. A fost eliberat anticipat pentru buna purtare, dar poarta o bratara electronica pentru a putea fi gasit oricand.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO