Cat te costa sa-ti rearanjezi buzele sau decolteul!


Ultimul update: Duminica 28 Octombrie 2012 06:55
Data publicarii: Joi 31 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Doamnele au avut cheltuieli speciale la sfarsit de an, in numele perfectiunii. Au vrut un ten luminos, buze mai mari si un decolteu generos.

Asa ca specialistii frumusetii au lucrat pana seara tarziu in salile de operatii sau la saloanele de remodelare. Cele mai multe femei au vrut sa scape de riduri ori de cateva kilograme, ca sa intre in noul an mai zvelte si mai zambitoare.

Astfel de proceduri sunt preferate de majoritatea clientelor. Interventiile sunt considerate simple de specialisti, sedintele sunt scurte, iar rezultatele se vad imediat. Tratamentul de umplere a ridurilor se poate realiza prin injectarea unei substante cum ar fi acidul hialuronic sau toxina botulinica. Pretul fiecarei interventii porneste de la 300 de euro.

Tot in numele frumusetii, au fost inventate si aparatele de remodelare, pentru femeile care se tem de bisturiu sau intepaturi. La o clinica din Bucuresti, de pilda, o domnisoara a suportat o ora de tratament cu un dispozitiv special de masaj. O sedinta costa 95 de euro. Sunt recomandate vreo sase, dar inainte de ele, este necesar un consult medical.

Cereri sunt si la tratamente de remodelare cu radiofrecventa. Dupa o astfel de sedinta clientele lasa 150 de euro.

Iar dupa sarbatori sa nu credeti ca in clinicile de infrumusetare va fi liniste! Clientele si-au facut deja progamari pentru detoxifiere, dar si slabire, dupa atatea mese pline.


 

Tags: infrumusetare,

Centrele de infrumusetare si spa, noul refugiu al barbatilor!
Saloanele de infrumusetare, arhipline!
Se poarta unghiile roz diafan, verzi-fistic, corai sau cu foita din aur
VIDEO PROTVPLUS.RO