Valentina Pelinel defileaza pe podiumul Radio InfoPro!

Ultima actualizare: 08-08-2012 17:27
Valentina Pelinel

Dupa Catalin Maruta, Monica Columbeanu si Leonard Doroftei, a venit randul frumoasei Valentina Pelinel sa intre in studioul Radio InfoPro pentru a prezenta alaturi de DJ Marius Onuc clasamentul "Romanian Top 20"!


Sambata, 28 februarie, de la ora 18.00, Valentina Pelinel va da podiumul pe freceventa Radio InfoPro, iar ascultatorii vor avea ocazia sa afle care sunt preferintele muzicale ale celebrului manechin.

"Am acceptat sa prezint 'Romanian Top 20' alaturi de DJ Marius Onuc, la Radio InfoPro, fara sa stau pe ganduri. M-am distrat copios la prezentarea altor doua topuri la MTV si sunt pregatita pentru urmatoarea experienta. Ador faptul ca se da frau liber imaginatiei, ca pot sa fiu eu insumi, sa rad, sa spun ce simt si ce cred despre piesele care alcatuiesc topul!", a declarat Valentina Pelinel.

Entuziasmat de colaborarea cu frumoasa vedeta, DJ Marius Onuc a marturisit: "Nu cred ca exista vreun barbat, DJ la radio sau prezentator de televiziune, care sa nu-si doreasca sa o aiba invitata pe Valentina Pelinel".
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO