Tudor Chirilă, cu ochii în lacrimi la Vocea României: ”Îți mulțumesc pentru lecția asta”

Ultima actualizare: 30-11-2019 12:51

Tudor Chirilă a luat decizii cu ochii în lacrimi în etapa confruntărilor a celui mai vizionat show național, ”Vocea României”, difuzat vineri la Pro Tv.

Echipa lui Tudor a avut momente extrem de puternice care i-au impresionat pe toți cei din sală.

Unul dintre cele mai impresionante dueturi a fost cel al lui George și Mădălina, care au cântat piesa ”How deep is your love”.

La finalul acestei interpretări de excepție, Tudor Chirilă i-a transmis lui George un mesaj special, cu ochii în lacrimi:

”George, vreau să zic și eu ceva. Eu am venit aici la Vocea României, foarte mult timp am crezut că lucrurile trebuie să fie doar cum spun eu. Am un stil mai dictatorial, așa, de multe ori, și îmi place să dictez concurenților ce să facă, cum să cânte, cum să se miște la stânga, la dreapta, să controlez toate momentele și să controlez și interpretările și eventual să le și schimb și să pun provocări. Dar tu mi-ai dat o lecție extraordinară și ai făcut-o cu o foarte mare delicatețe .... Așa.

Și e lecția aia când un concurent vine și spune bă, Tudor, lasă-mă și pe mine să încerc să fiu cum sunt eu, nu mă mai schimba atât. Și mi-am dat seama că, de fapt, e posibil ca eu să nu știu nimic și ca tu să știi mult mai multe lucruri mai bine decât mine. Și cred că ăsta este lucrul care pe mine mă ajută să cobor cu picioarele pe pământ, să n-am sentimentul că știu ceva mai bine decât altcineva. Și-ți mulțumesc pentru lecția asta, George.” - a spus Tudor Chirilă, impresionat de prestația lui George și trist, în același timp, că a fost nevoit să o aleagă pe Mădălina.

Bogdan Ghirău, Gabriel Bîscoveanu, George Aghinea, Mădălina Lefter, Dragoș Moldovan și Ana Maria Ioana au dat tot ce au avut mai bun și i-au îngreunat antrenorului deciziile!

În final, Tudor a decis să continue competiția cu Gabriel, Mădălina și Dragoș.

12 concurenți vor lupta în live-urile Vocea României pentru a-i convinge pe telespectatori că merită votul lor

 

Etapa confruntărilor a fost una extrem de dificilă, iar antrenorii au ales cei 12 concurenți care merg în live-urile Vocea Româniie. Tudor, Smiley, Irina și Horia au avut în fața lor doar voci bune, care le-au făcut deciziile aproape imposibile!

Din acest moment, puterea de decizie se mută de la antrenori la cei de acasă, care își vor putea susține favoriții în drumul acestora spre marea finală!

Vocea României a fost lider de audiență

 

Ediția Vocea României de vineri seara a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 7.3 puncte de rating și 23.6% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 5.8 puncte de rating și 18.8% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.1 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:21, peste 1.8 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Vinerea viitoare, de la 20:30, cei 12 calificați vor simți pentru prima dată emoțiile de a cânta live în cea mai importantă competiție a vocilor!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!