Staruri care trag la masea. Cu care dintre ei te-ai distra de Revelion?

×
Codul embed a fost copiat

Sarbatorile de iarna rareori trec fara sa fie stropite din plin cu alcool in mai toate colturile lumii. Vedete sau oameni de rand, toti am degustat din placerile bahice macar o data-n viata. Iata mai jos cu ce vedete poti deveni prieten de pahar!

 

BETIVI “DE OCAZIE”. CU EI TE DISTREZI!

Dupa atata vreme sub lumina reflectoarelor ai crede ca Julia Roberts a scapat demult de trac. Judecand dupa ultimele boroboate, marca “Pretty Woman”, lucrurile nu par insa foarte clare in acest sens. Luna aceasta, la un eveniment caritabil, actrita a urcat pe scena cam afumata. S-a balbait, a promis saruturi in schimbul banilor si s-a tavalit pe scena la jocul de mima. Nu e prima data! In aprilie, inainte sa-i decerneze un premiu colegului de breasla Tom Hanks , emotionata pesemne, s-a pilit nitel inainte sa urce pe scena.

Daca pe Julia o banuim de trac, pe Charlize Theron mai ca am imita-o. Ce-i drept, vedeta e originala. Si nu-i e frica de ridicol, pentru ca stie ca nu poate da chix. Nici macar beata. Asa ca, si-a facut o traditie sa “deguste” cate o Margarita in culise atunci cand e invitata la cate o emisiune. “Nefasta” s-a dovedit ziua in care a baut… doua pahare. Atat gazda cat si oaspetele s-au distrat de minune.

Citește și
Johnny Depp
Johnny Depp si Angelina Jolie, impreuna?
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

DE CE AM NE-AM IMBATA COT LA COT CU ELE? Mai aveti nevoie de motive? Sunt frumoase, celebre si haioase. Punem pariu ca ne-am delecta cu o noapte plina de bancuri, mima si barfe. Asa ca intre fete! Ganditi-va numai cate secrete din culisele Hoolywood-ului stiu…

BETIVI “AMATORI”. CU EI ITI FACI DE CAP!

Quentin Tarantino l-a convins pe Brad Pitt sa joace in recentul "Inglorious Basterds" dupa o noapte de baut. Brad l-a convins insa pe regizor sa traga un pic de hasis. Asa poate fi rezumata pe scurt intamplare prin care Pitt a aterizat in distributia deja celebrului film. Nu ne miram ca, furioasa, Angelina Jolie i-a dat un ultimatum chipesului sot: “Renunta la bautura si la droguri sau mergi la dezintoxicare," i-ar fi spus.

Si rebelul Johnny Depp s-a dat in stamba anul acesta. Dupa o tinerete petrecuta printre “prafuri” si sticle… goale, devastand camere de hotel cu Kate Moss, actorul parea se fi cumintit, alaturi de Vanessa Paradis si copiii. Insa, asa cum lupul isi schimba parul, dar naravul ba, asa a fost si Depp prins beat mort la iesirea dintr-un bar newyorkez. Si era atat de ametit inca nici pe picioare nu se putea tine bine.

DE CE AM NE-AM IMBATA COT LA COT CU EI?  Pai ganditi-va un pic! Brad Pitt e prieten cu George Clooney si Matt Damon, care e prieten cu Ben Affleck, care la randul sau e prieten cu Adam Sandler si asa mai departe. Iar Johnny Depp e cel mai sexy barbat de pe planeta. Mai aveti nevoie de motive in plus?

BETIVI “PROFESIONISTI”. EI TE BAGA SUB MASA!

Lindsay Lohan. E atat de euforica incat ai crede ca are o perfuzie de votca infipta permanent in vena. De curand a aparut extrem de… vesela pe scena a unui eveniment de moda marca Emanuel Ungaro. Si era atat de confuza incat abia a legat doua vorbe. Iar gurile rele spun ca ar cocheta si cu drogurile. Familia ar fi planuit o interventie. Pana acum nu s-a intamplat nimic concret insa.

Si actrita Mischa Barton are probleme serioase cu bautura. In plus, e prietena la catarama si cu cocaina, din cauza careia a vizitat si sectia de psihiatrie. Gurile rele spun ca e pe cale sa-si distruga cariera. Cert e ca filmarile la serialul “The Beautiful Life” au fost oprite.

Departe sunt zilele in care Lily Allen cadea beata moarta in bratele garzilor de corp, care incercau s-o scoata din cluburi pe usa din spate. Departe sunt zilele in care Lily Allen isi vopsea parul roz si il injura pe Elton John. Insa nu departe de Lily Allen este sticla cu alcool, mai ales in momentele tensionate. "Nu pot sa urc pe scena daca nu beau!", s-a confesat curajoasa cantareata…

DE CE AM NE-AM IMBATA COT LA COT CU ELE?  Hmmm… In cazul lor e complicat. Ne-am imbata cu ele pentru ca sunt starurile momentului, idolii a mii de adolescenti. Daca rezisti eroic pe baricade consumand la fel de mult alcool ca ele, ai ocazia sa razi de te prapadesti cand cad sub masa. Insa fetele au antrenament serios. Asa ca, cel mai probabil, te vei trezi pe pres, acoperit/a de frisca si cu mustati desenate cu marker-ul.

ALCOOLICI. NU SI ANONIMI. CU EI AJUNGI LA SPITAL!

David Hasselhoff si Amy Winehouse sunt betivi notorii. Daca te iei la intrecere cu ei, ai toate sansele sa ajungi la spital, in coma alcoolica.

Imaginile cu David Hasselhoff intr-o stare mai mult decat avansata de ebrietate, fie in propria baie, fie pe strazile din Bucuresti, au facut inconjurul lumii. Actorul se lupta de ani de zile cu alcoolismul si a fost internat de cel putin cinci ori, aproape in coma alcoolica. Ultima data a ajuns la psihiatrie, iar familia planuieste sa-l interneze la dezintoxicare.

Cat despre Amy, cuvintele sunt aproape de prisos. Dependentele cantaretei sunt legendare: alcool, droguri, sex, fostul sot… si lista poate continua.Instantaneele surprinse pe insula St. Lucia au imortalizat-o pe artista in patru labe, in fata unui restaurant. In genunchi ma-ntorc la tine, bautura!

DE CE AM NE-AM IMBATA COT LA COT CU EI?  Noi nu am face-o! Sunt exemplul clasic de "asa nu". In plus, probabil ei vor fi externati cat ai zice… whiskey si a doua zi vor straluci pe covorul rosu. Tu nu ai o armata de stilisti in spate!

...PARIS HILTON. CU EA AJUNGI IN PAT!

Petrecareata cu greutate, mostenitoarea imperiului Hilton nu a stat departe de nimic: nici de droguri, nici de sex, nici de crai tineri, frumosi, faimosi si putrezi de bogati. Iar de licoarea lui Bachus a profitat cum a stiut mai bine. La maximum, adica. Insa povestea despre care vorbim aici e demna de basme. Moderne, ce-i drept. Printul – aprig alergator dupa minge si de success “bagator” (nu cautati in DEX, nu exista!) de baloane in plasa – Christiano Ronaldo a intalnit-o pe Paris intr-un club. S-au vazut, s-au placut, au baut pana n-au mai putut, au plecat impreuna acasa. In frumoasa “relatie” si-a bagat ghearele mama printesei. Paris nu e de nasul lui Ronaldo! Clar?

DE CE AM NE-AM IMBATA COT LA COT CU EA? (Cu dedicatie barbatilor amatori de femei frumose!) Pai cum de ce? Tu n-ai vrea sa "inscrii" la Paris Hilton?

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Paris Hilton are un nou animal de companie! Porcusorul Mr.Piglet!
Paris Hilton are un nou animal de companie! Porcusorul Mr.Piglet!

Nu se putea ca familia Beckham sa aiba trei porcusori, si Paris Hilton nici macar unul! Asa ca blonda l-a adaugat la colectia sa de animale de companie si pe Mr. Piglet.

Johnny Depp si Angelina Jolie, impreuna?
Johnny Depp si Angelina Jolie, impreuna?

Cei doi ar putea face parte din distributia filmului "The Tourist", un proiect care a fost afectat de numeroase schimbari de distributie si a carui productie va incepe in februarie 2010.

Charlize Theron se saruta cu o femeie! VEZI VIDEO
Charlize Theron se saruta cu o femeie! VEZI VIDEO

Actrita, castigatoare a unui premiu Oscar, a participat la o licitatie in San Francisco, pentru strangerea de fonduri in beneficiul unei organizatii ce se ocupa de ajutorarea copiilor.

Recomandări
Ce a cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise
Ce a cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise

După 15 ore de discuții, liderii PNL și PSD au renunțat la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Generală a Capitalei. Cătălin Cîrstoiu nu a vrut să renunțe, ba chiar a cerut și garanții.

Prima reacție a lui Cîrstoiu, după ce a fost retras din cursă: „Un medic nu abandonează niciodată”
Prima reacție a lui Cîrstoiu, după ce a fost retras din cursă: „Un medic nu abandonează niciodată”

Cătălin Cîrstoiu susține că nu a luat decizia de face un pas înapoi „pentru că un medic nu abandonează niciodată” şi că, „în fond, decizia politică trebuie să revină liderilor politici”.

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.