David Hasselhoff, internat intr-un spital de psihiatrie!

Ultima actualizare: 22-09-2012 18:06

Actorul David Hasselhoff a fost internat la Centru Medical Cedars-Sinai din California dupa ce vineri fusese transportat de urgenta la spital. Actorul consumase, din nou, o mare cantitate de alcool.

Se pare ca David Hasselhoff a baut atat de mult incat a juns la spital suferind de convulsii puternice. Autoritatile au decis internarea acestuia pentru 72 de ore in centrul de psihiatrie, pentru o evaluare psihologica.

Legea din California permite autoritatilor sa ia in custodie pacientii care reprezinta un pericol pentru cei din jur sau pentru propria persoana. La fel s-a intamplat si cu Misha Barton, in urma cu patru luni, dupa ce a consumat cocaina trei zile la rand.

David Hasselhoff nu este la primul incident de acest fel. Actorul se lupta de ani de zile cu alcoolismul si a fost internat de cel putin cinci ori, aproape in coma alcoolica.

Purtatorul de cuvant si avocatul actorului l-au acoperit in mod constant, refuzand sa recunoasca ca David ar avea probleme cu alcoolul. Insa, de aceasta data starul a baut atat de mult si era atat de dezorientat incat nu-si mai recunostea nici macar apropiatii.

Tocmai de aceea rudele vor sa-l interneze acum intr-o clinica de realibilitare.

In video, David Hasselhoff, beat, in 2007, filmat de fiica lui care avea numai 16 ani atunci.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO