Lily Allen: "Nu pot sa urc pe scena daca nu beau!"

Ultima actualizare: 03-11-2012 12:15
Lily Allen

Desi cantareata este ultima persoana de la care te-ai astepta sa aiba emotii in timpul concertelor, ei bine, afla ca englezoiaca apeleaza din nou la bautura pentru a-si face curaj sa cante.


Departe sunt zilele in care Lily Allen cadea beata moarta in bratele garzilor de corp, care incercau s-o scoata din cluburi pe usa din spate. Departe sunt zilele in care Lily Allen isi vopsea parul roz si il injura pe Elton John. Insa nu departe de Lily Allen este sticla cu alcool, mai ales in momentele tensionate.

Nu mi-a fost greu sa ma las de alcool, dar acum sunt in turneu si e distractiv sa bei din cand in cand. Insa nu mai beau chestii ieftine, numai vin scump.
Lily Allen
"Da, m-am reapucat de baut. Miercuri seara am inceput sa beau din nou. N-am cum sa urc pe scena fara alcool in sange. Mi se pare ca sunt mai haioasa dupa cateva pahare", a declarat artista pentru The Sun.

Desi a depasit destul de usor peste momentele cand se afla la dezalcoolizare, cantareata britanica a ramas totusi marcata de acea perioada cand era culeasa de pe jos. Asa ca a inlocuit alcoolul ieftin, cu vinul scump.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!