Sisu si Puya sunt din nou La Familia si urca pe scena "Romanii au talent": "Trebuie sa facem ceva special pentru fani"

Ultima actualizare: 08-05-2017 07:08
La Familia

Cea de-a doua semifinala LIVE "Romanii au talent" vine cu foarte multe surprize si reprezentatii incendiare, pentru a le oferi romanilor o seara de neuitat!

Trupa La Familia urca vineri seara pe scena talentului pentru un moment special, prezentat intr-un an important pentru Puya si Sisu.

Anul acesta se implinesc 20 de ani de la aparitia oficiala a trupei, odata cu lansarea primului album in anul 1997, "Baieti de cartier". Cu aceasta ocazie, ei au hotarat sa readuca proiectul muzical in atentia fanilor, astfel ca lucreaza la un nou album: "Codul bunelor maniere".

”Anul 2017 este un an important pentru noi, se implinesc 20 de ani de cand am lansat primul album. Am simtit ca trebuie sa facem ceva special pentru fani, pentru noi, pentru toti cei care ne apreciaza. Pe langa lansarea noului album, Codul bunelor maniere, am decis sa facem si un concert de revenire La Familia. Acesta va avea loc pe 9 iunie si ne incanta foarte tare ideea ca am reusit sa il organizam in Parcul IOR, aproape de locurile unde am copilarit si unde ne-am inceput cariera.

Ne bucura reactiile pozitive din partea mass media, a fanilor si nu numai, venite odata cu anuntarea revenirii noastre. Ba chiar am primit si o invitatie de a canta o piesa - doua in cadrul emisiunii Romanii au talent. Ne vedem vineri acolo!", au spus membrii trupei La Familia.

Vineri, 5 mai, de la 20:30, romanii sunt invitati sa fie alaturi de semifinalistii celui de-al doilea spectacol LIVE "Romanii au talent" si sa urmareasca cel mai tare show de divertisment, numai la Pro TV!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO