Echipa Faimoșilor de la Survivor a fost zguduită de un scandal chiar între membrii săi. Mai exact, Andreea Tonciu și CRBL s-au certat. 

Cearta a pornit de la faptul că Andreea Tonciu a vrut să afle cine a nominalizat-o pe Roxana Ciuhulescu pentru eliminare. 

"Ți se pare că ne-am vorbit? Despre subiectul Roxana? Îmi pare rău, pe mine nu m-a prins discuția asta! Să mă întrebe Roxana de ce am votat-o, dar nu are curaj să mă întrebe de ce”, a spus CRBL.

Andreea Tonciu a răspuns că este convinsă că s-au făcut alianțe. 

Vezi și Războinicii și Faimoșii s-au îmbrâncit: “Cred că îl omorai dacă te duceai în el”

"Roxana nu mai are puterea de a vorbi, CRBL este un om foarte dur, extrem de dur, un egoist. Mă deranjează foarte mult când zice de ce ați venit aici, de ce vă plângeți. Nevasta ta nu se plânge că o doare nu știu ce, că îi e frig, că îi e sete... Totuși suntem femei! Dacă ești smecher, ia-te de bărbați, nu de femei", a spus Tonciu. 

CRBL: Roxana a crezut că încă mai poate

La rândul său, CRB a criticat-o pe Roxana Ciuhulescu pentru că este într-o formă slabă. 

"Eu în continuare o respect pe Roxana ca om, dar nu din punctul asta. A venit nepregatită, cred că a venit cu mintea ei de altă dată, când își dorea să exploreze, a crezut că încă mai poate, uitând să se uite în calendar", a spus CRBL.