Momente tensionate între cele două echipe de la Survivor România 2022, pe fondul oboselii și a lipsei mâncării.   

Jucătorii din cele două echipe s-au infuriat, iar la un moment dat Blaze, din echipa Războinicilor, a avut parte de un moment tensionat cu Cătălin Zmărăndescu, intervenind să îi despartă Roxana Ciuhulescu.

"Gândiți-vă la un lucru, se va termina show-ul și o să ne întâlnim pe stradă, ochi în ochi. Cu ce curaj te vei uita în ochii mei când știi că ne înjuri. E urât. E foarte urât. E corect să te bucuri, apreciez asta, sunt sportiv, dar una e să te bucuri și alta e să înjuri. Acum te-am înțeles, ai explodat de bucurie, dar e urât totuși", a spus Cătălin Zmărăndescu.

Citește și Liviu Mihalca a fost descalificat de la Survivor: Îmi e frică să mai intru pe traseu din anumite motive

Roxana Ciuhulescu: "Cred că îl omorai dacă te duceai în el”

"Cred că îl omorai dacă te duceai în el”, a declarat Roxana Ciuhulescu, la un moment dat.

Apoi, vedeta de televiziune a explicat de ce a intervenit între cei doi.

“La final a iesit cu mare scandal pentru că Blaze a zis ceva foarte urât, moment în care Cătălin s-a ridicat. M-am bagat între ei de frică ca nu cumva Cătălin să se creada în ring și să își piardă controlul", a adăugat Roxana.

Daniel Pavel: Violența nu este permisă la Survivor

"Violența nu este permisă sub nicio formă, în nicio natură aici la Survivor. Fie că e fizică, fie ca e verbală, fie că e orice formă de presiune. Fără violență", le-a transmis Daniel Pavel, precizând că acesta este un prim avertisment pentru ambele echipe.