ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. 1 din 2 romani, cu ochii vineri seara pe "Romanii au Talent". Cifrele uriase ale primei editii

Ultima actualizare: 17-03-2015 06:52

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Vineri s-a dat startul sezonului cu numarul 5 al celui mai vizionat show de divertisment. Mii de oameni au participat la preselectii si s-au visat castigatori, dar nu toti au dovedit ca merita o sansa.

Audiente uriase!

Prima editie a celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, s-a incheiat cu succes aseara. Telespectatorii au facut cunostinta cu noii eroi nationali si au avut parte de un spectacol memorabil oferit atat de concurenti, cat si de noul juriu format din Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, dar si de cele doua gazde ale emisiunii, Smiley si Pavel Bartos. Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:11, peste 4.3 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul de la Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:45, 5.1 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Prima editie Romanii au talent a inregistrat 24,3 puncte de rating si 50% share in intervalul de difuzare 20:30 – 23:11, pe publicul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de sase ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4,2 puncte de rating si 8,6% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detasat cu 20,6 puncte de rating si 38,1% share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 6,7 puncte de rating si 12,3% share.

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data lider cu o audienta medie de 23,7 puncte de rating si 42,1% share, locul secund inregistrand 6,1 puncte de rating si 10,9% share.

Cine a ajuns direct in semifinala

Cei patru jurati - Bebe Cotimanis, Mihaela Radulescu, Andra si Andi Moisescu - au ales cu grija. Batalia se anunta dura, pentru ca, la final, un singur concurent va castiga marele premiu de 120.000 de euro.

Editia de vineri, 13 martie, a debutat cu o premiera, pentru ca un tanar a reusit sa ajunga direct in semifinala.

Andra, fermecata de vocea lui Ion Barbu, a apasat, fara sa stea prea mult pe ganduri, butonul auriu. Florentin a reusit sa o impresioneze pe Mihaela Radulescu, cu care a si dansat pe scena. Iar la final, Mihaela Radulescu nu i-a dat doar steaua ce ii asigura locul in urmatoarea etapa...

Patru de DA a obtinut si Vlad. Este nevazator, dar traieste muzica si reuseste sa transmita emotia si celor care il asculta. Si Monica a reusit sa impresioneze juriul. Ea a plans pe scena in timp ce incerca sa demonstreze ca merita sa mearga mai departe.

Din prima editie a show-ului nu a lipsit nici adrenalina... Nu toti aspirantii la marele titlu au dovedit insa ca au talent. Unii au izbutit sa starneasca doar hohote de ras in sala.

Editia de vineri seara poate fi vazuta integral pe www.voyo.ro. Show-ul "Romanii au talent" continua vinerea viitoare, de la ora 20:30, la Pro TV.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO