Robert De Niro a izbucnit in lacrimi in timpul unei emisiuni live: "Inteleg perfect prin ce trece"

Ultima actualizare: 09-02-2013 07:07
Robert De Niro

Actorul american Robert De Niro a inceput sa planga in timpul unui interviu despre ultimul film in care a jucat, Silver Linings Playbook, o drama despre tulburarea bipolara, inspirata de fiul regizorului David O. Russel.

Robert De Niro a fost intrebat de prezentatoarea Katie Couric daca a simtit o responsabilitate mai mare in legatura cu acest proiect, in care regizorul David O. Russel este "implicat personal".

"Bineinteles ca inteleg", a raspuns De Niro. Dupa o pauza lunga, actorul a incercat sa continue, insa a izbucnit in lacrimi.

"Nu imi place sa fiu emotiv, insa inteleg perfect prin ce trece", a reusit sa spuna intr-un final De Niro. 

Reactia neobisnuita a actorului american este de inteles. Se crede ca tatal acestuia, Robert Henry De Niro ar fi suferit de tulburare bipolara si trecea prin perioade de depresie severa. Henry de Niro, un pictor abstract expresionist, a incetat din viata in 1993, la varsta de 71 de ani.

Personajul principal din Silver Linings Playbook, Pat, interpretat de Bradley Cooper, sufera de tulburare bipolara si este inspirat din fapte reale.

"Am un fiu care sufera de tulburare bipolara, care inseamna ca cineva isi poate schimba dispozitia subit si intra in depresie", a marturisit regizorul David O. Russel.

Regizorul, nominalizat la Oscar pentru acest film, isi aminteste ca Robert De Niro a plans timp de 10 minute dupa ce a citit scenariul filmului.

"Am crezut ca are febra fanului (n.r. rinita alergica – alergie la diferiti factori de mediu), apoi am realizat ca are o reactie emotionala si am stat si l-am privit pe Robert De Niro plangand timp de 10 minute si mi-am spus: 'Wow, chiar se simte implicat in acesta poveste si ar fi un lucru minunat daca l-am avea alaturi, pentru ca va pune suflet'", a povestit Russel.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO