Donația făcută de Metallica. ”Trupa ne-a mulțumit nouă pentru că facem ceva pentru copii”


Ultimul update: Joi 15 August 2019 20:39
Data publicarii: Joi 15 August 2019 18:21
Categorie: Stiri actuale

Au fost momente cu adevărat emoționante, pe Arena Națională, unde trupa Metallica a cântat în aplauzele a peste 50.000 de fani.

Americani au interpretat inclusiv piesa „De vei pleca”, a celor de la Iris, iar mulți au plâns de emoție. Dincolo de spectacolul impresionant, rockerii au mai lăsat un dar în țara noastră.

Metallica a donat 250.000 de euro, pentru construirea primului spital de oncologie pediatrică din România.

Una dintre cele mai iubite trupe heavy metal din lume a ținut să aducă un omagiu rockului românesc, în aplauzele a zeci de mii de oameni. Momentul l-a emoționat pe Cristi Minculescu. 

Metallica s-a întors pentru a patra oară în România. Primul concert susținut aici a avut loc acum 20 de ani.

Tânăr: „Extraordinar! Este ceva incredibil! Cine nu a văzut așa ceva în viața lui trebuie să vadă!”.

Femeie: „Demențial, cum să fie altfel la Metallica?”.

Tânăr: „Deci am fost la foarte multe concerte, AC/DC, Rolling Stones, Duran Duran, Depeche Mode. Metallica până acum se află pe primul loc. Nu mă așteptam să fie concertul așa. Extraordinar!”.

Bărbat: „Super tare! A treia oară îi văd și este absolut minunat. Și dacă mai vin de trei ori, îi mai văd de trei ori”.

Tânăr: „Super tare!!”.

Iar artiștii nu au venit doar să cânte. Ei au donat 250.000 de euro Asociației "Dăruiește Viață", pentru construirea primului spital de oncologie pentru copii din România.

Carmen Uscatu, Asociația „Dăruiește Viață”: „Deși oamenii trăiesc în America, au făcut aceasta donație cu tot sufletul”.

Oana Gheorghiu, Asociația „Dăruiește Viață”: „E chiar impresionant și emoționant ca ei, Metallica, cei patru membri, ne-au mulțumit nouă pentru că facem ceva pentru copiii din România”.

Metallica a înregistrat miercuri seară și un record. Cea mai mare prezență pe Arena Națională. Concertul face parte din turneul Worldwired, dedicat albumului cu numărul zece.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO