Producătorii Game of Thrones caută locuri de filmare în Transilvania. Ce super vedetă ar putea veni aici

05-02-2021 11:28


Producătorii Game of Thrones caută locuri de filmare în Transilvania. Ce super vedetă ar putea veni aici

Producătorii serialului Game of Thrones vor filma următoarea lor peliculă în Transilvania, iar în aceste zile sunt cazați la un conac din Deva, unde explorează zona. Cap de afiș al viitoarei producții ar putea fi superstarul Charlize Theron.

 

Producătorii sezoanelor 2, 3 și 4 din serialul Game of Thrones s-au cazat la un conac din Deva. Patronul conacului, Szabo Horia, s-a fotografiat lângă producătorul Petur Sigurdsson, după sosirea acestuia în Transilvania, scrie Monitorul de Cluj.

Vedetele americane au primit cea mai frumoasă casă din conac, în care de obicei sunt cazați cei mai importanți oaspeți. Patronul conacului ne-a spus că producătorii se simt foarte bine la ei și le-a plăcut mult camera primită, numită „Transilvan”, care le-a amintit de vampiri.

Producătorii Game of Thrones au venit în Transilvania pentru a explora zona pentru filmare. La conacul din Deva au ajuns prin conexiunea pe care o au cu o altă companie din România, care a filmat la Castelul Huniazilor (Corvinilor) un material Ghost Adventures, pentru National Geographic.

 

Charlize Theron ar putea veni să filmeze în Transilvania

 

„Ei au un parteneriat cu o companie din România, care a mai filmat în zonă un material pentru National Georgraphic. Atunci au stat la noi protagoniștii și starurile de la Ghost Adventures, un serial difuzat în America, cu foarte mare impact. Și așa i-am cunoscut pe cei din România. Acum au venit să facă scouting pentru alte locații, pentru castelul Huniazilor și pentru Arboretumul din Simeria. Au înnoptat la noi. Așa a ajuns și producătorul de la Game of Thrones la noi”, a explicat Horia.

Horațiu Szabo a spus și că producătorii celor trei sezoane din Game of Thrones i-au mărturisit că în filmele pe care le realizează în Hunedoara ar putea juca actrița și producătoarea Charlize Theron.

Charlize Theron este una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume. Vedeta a primit numeroase premii, precum Oscar, un Screen Actors Guild Award și un Glob de Aur.

În 2016 a fost numită una dintre 100 de persoane, cele mai influente din lume.

 

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO