Premiile Black Entertainment Television. P. Diddy a cazut in timp ce canta, iar Nicki Minaj si-a adus mama pe scena

Ultima actualizare: 02-07-2015 06:56

Dupa 7 ani de absenta din muzica, Janet Jackson si-a facut revenirea in forta pe scena premiilor Black Entertainment Television.

Vedeta a fost rasplatita cu un premiu pentru intreaga cariera si onorata cu un recital special sustinut de cele mai mari vedete RNB. Un alt moment gustat de public a fost recitalul lui P. Diddy, care n-a fost scutit de incidente neplacute. La un moment dat, starul a cazut pe scena.

Janet Jackson, care tocmai si-a lansat o noua melodie si se pregateste sa plece in turneu, a fost onorata, deloc intamplator, la 25 de ani de cand celebrul ei album, Rhythm Nation, urca pana pe locul 1 in topurile americane.

"Sunt extrem de recunoscatoare pentru sprijinul pe care mi l-ati acordat, mama mea extraordinara si tatal meu grozav. Si intregii mele familii. Dragostea voastra este de neclintit", a afirmat Janet.

O alta aniversare, 20 de ani de la infiintarea casei de discuri Bad Boy Records, a fost marcata printr-un recital al vedetelor care si-au lansat aici cele mai de succes albume. Printre ele, evident, si fondatorul companiei, P. Diddy. Acesta a fost si protagonistul unui incident neplacut- a cazut pe scena, dar s-a ridicat rapid si a continuat recitalul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Printre castigatorii premiilor s-au numarat Beyonce, Chris Brown si Nicki Minaj, aleasa cea mai buna artista hip hop. A venit pe scena cu mama de mana.

"Mereu vorbesc despre mama, iar acum o poate vedea toata lumea! Mami, iti multumesc din suflet", a afirmat Nicki Minaj.

Majoritatea celor de pe podium au fost artisti de culoare, dar printre ei s-a strecurat si un alb - britanicul Sam Smith, premiat la categoria "cel mai bun debut".

Cel mai amuzant moment al serii a fost furnizat de Rihanna. Plictisita de vorbaretul ei coleg de scaun, boxerul Floyd Mayweather, i-a inchis gura la propriu, cu o fasie de banda adeziva.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO