Ploaia deasă şi rafalele puternice de vânt au "şifonat" apariţiile starurilor prezente la Veneţia. FOTO


Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Sambata 02 Septembrie 2017 19:30
Categorie: Stiri Mondene

Julianne Moore si Donatella Versace sunt printre cele care au avut de suferit. Asta nu i-a impiedicat pe organizatori sa mearga inainte cu proiectiile filmelor din competitie.

Vineri a fost randul unei drame emotionante despre prietenia stransa dintre un adolescent si un batran cal de curse.

Colin Firth, sotia sa Livia si Donatella Versace s-au numarat printre cei mai cunoscuti invitati de la gala premiilor Franca Sozzani, decernate in memoria regretatei directoare a revistei Vogue Italia.

Mereu eleganta, Julianne Moore a fost una dintre premiante. Actrita a stat, rabdatoare, la fotografii, desi vremea a fost potrivnica atat rochiilor, car si coafurilor vedetelor. Frumoasa manechina Isabeli Fontana a avut cele mai multe probleme.

Vremea a fost ceva mai blanda inainte de proiectia filmului Lean on Pete, inscris in competitia principala. Protagonistii sunt Chloe Sevigny , Steve Buscemi si mai putin cunoscutul Charlie Plummer.

Lean on Pete il are in prim-plan pe Charly, un baiat de 15 ani, orfan de mama si nevoit sa isi castige singur existenta. Se angajeaza ca ajutor al unui dresor interpretat de Steve Buscemi si leaga o prietenie stransa cu unul dintre caii acestuia, batranul Pete. 

Lean on Pete este unul dintre cele 21 de filme care isi disputa Leul de Aur, trofeu care se va decerna pe 9 septembrie.

Sursa: Pro TV

Tags: venetia, vedete, filme,

VIDEO PROTVPLUS.RO