Oscar 2013. Nimeni nu a gafat pe covorul rosu. Vedetele au optat pentru culori pale, dar si metalice

×
Codul embed a fost copiat

Vedetele care au participat la cea de-a 85-a gala Oscar, care a avut loc duminica seara, la Dolby Theatre din Los Angeles, au adus pe covorul rosu o patina a clasicului glamour hollywoodian, cu tinute in culori pale, griuri si straluciri metalice.

Actrita Jennifer Lawrence, in varsta de 22 de ani, premiata, duminica seara, cu Oscar pentru rolul din comedia "Silver Linings Playbook", a uimit criticii de moda cu o rochie fara bretele, in stilul sirena, de culoare alba, accesorizata cu un colier foarte lung care ii atarna pe spate.

Vedeta, care este imaginea brandului Miss Dior al companiei Christian Dior si a purtat o rochie a celebrei case de moda, a declarat pe covorul rosu ca aceasta a fost singura tinuta pe care a probat-o inainte de ceremonie.

Charlize Theron, ambasadoare a brandului Dior, a purtat o rochie fara bretele, alba, cu trena, foarte decoltata, de la casa de moda franceza.

Citește și
Jennifer Lawrence
Moment stanjenitor la Oscar 2013. Una dintre castigatoarele statuetei a cazut la urcarea pe scena
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

Rochiile la baza gatului, care urmaresc linia corpului, au fost foarte populare anul acesta pe covorul rosu, starurile optand pentru acest tip de tinuta pentru ca alungeste si ofera senzatia unei siluete slabe.

Astfel, actrita Anne Hathaway, premiata si ea cu Oscar duminica seara, pentru rolul din "Les Miserables", a primit laude, dar si critici, cu o rochie Prada, din satin roz, la baza gatului, dar care ii lasa spatele descoperit extrem de indraznet.

Pe covorul rosu, tanara actrita a spus despre tinuta ei ca "partea din fata este in stilul business, iar partea din spate este pentru petrecere".

Colega ei din distributia musicalului "Les Miserables" Amanda Seyfried a optat pentru acelasi tip de rochie la baza gatului, o tinuta in nuante de gri si liliachiu marca Alexander McQueen, in timp ce Kristen Stewart a purtat o rochie fara bretele, din dantela crem, marca Reem Acra.

Nuantele "nude", crem, roz pal se numara printre tendintele de pe podiumurile de moda pentru colectiile de primavara.

Vedeta din "The Master" Amy Adams, nominalizata la premiile Oscar 2013, a uimit audienta cu o rochie fara bretele, cu fusta ampla din tul, intr-o nuanta pala de gri, marca Oscar de la Renta, in timp ce Octavia Spencer, premiata anul trecut cu Oscarul pentru cel mai bun rol secundar, a purtat o tinuta crem, marca Tadashi Shoji.

Au fost insa si vedete care au ales sa poarte auriu, nuante metalice de gri si culori stralucitoare duminica seara, pe covorul rosu din fata Dolby Theatre din Hollywood, unde a avut loc cea de-a 85-a gala a premiilor Oscar.

Astfel, Jessica Chastain, nominalizata la premiul Oscar pentru rolul din lungmetrajul "Zero Dark Thirty", a purtat o tinuta care amintea de varsta de aur a glamour-ului hollywoodian, o rochie cu paiete de nuanta cuprului, de la Armani Prive, accesorizata cu cercei cu diamante si bucle usoare.

"Nu au fost remarcate gafe anul acesta, toata lumea a dat dovada de bun gust", a spus Avril Graham, editor de moda la celebra publicatie Harper's Bazaar.

"Anne Hathaway a adus aminte de Audrey Hepburn, in tinuta ei pastel de la Prada, iar Jessica Chastain a fost un superstar al covorului rosu in rochia ei Armani", a adaugat aceasta.

Naomi Watts, nominalizata la Oscar pentru rolul din filmul "The Impossible", a purtat o rochie pe un umar, in nuanta gri metalic, de la Giorgio Armani, in timp ce Zoe Saldana a optat pentru o rochie alba fara bretele, cu trena, de sub care se puteau vedeau straturi de voaluri in nuante de gri.

Straluciri metalice au preferat si Catherine Zeta Jones, intr-o rochie aurie cu paiete marca Zuhair Murad, Nicole Kidman, care a purtat o rochie neagra cu paiete de la L'Wren Scott, si Halle Berry, care a optat pentru o rochie cu dungi negre si argintii de la Versace.

Quvenzhane Wallis, in varsta de 9 ani, cea mai tanara actrita nominalizata la premiul Oscar pentru rol principal - pentru interpretarea din "Beasts of the Southern Wild" -, a purtat o rochie bleumarin Armani, accesorizata cu o poseta pufoasa in forma de catel.

Actrita Helen Hunt, si ea nominalizata la Oscar, pentru rolul din "The Sessions", a provocat stupoare in randul criticilor de moda, alegand o rochie de serie de la H&M, de culoare bleumarin.

Actrita a spus ca ales sa poarte aceasta rochie pentru ca era accesibila si pentru ca H&M a lansat o campanie eco. La aceasta rochie, insa, Helen Hunt a purtat bijuterii - imprumutate - de sute de mii de dolari.

Sally Field, nominalizata la premiul Oscar pentru rolul din "Lincoln", a adaugat culoare cu rochia ei rosie de la Valentino.

Culori tari au ales sa poarte Reese Witherspoon - o rochie fara bretele, intr-un albastru puternic, de la Louis Vuitton -, Kerry Washington, starul din "Django Unchained" - o rochie de culoarea coralului de la Miu Miu -, Jennifer Garner - o rochie de culoare violet de la Gucci -, Jane Fonda - o rochie galbena de la Versace -, Jennifer Aniston - o rochie rosie, fara bretele, de la Valentino.

O serie de vedete au ales tinute bogat decorate cu margele si broderii: Sandra Bullock, intr-o tinuta Elie Saab, Renee Zellweger, intr-o rochie sexy de la Carolina Herrera, si Adele, intr-o tinuta neagra marca Jenny Packham.

In randul barbatilor, toti foarte eleganti, la costum, cu papion sau fara, s-a remarcat o tendinta in crestere - barbile.

Printre cei mai eleganti si sexy barbati cu barba prezenti la gala Oscar 2013 s-au numarat George Clooney, Bradley Cooper, Ben Affleck si Tommy Lee Jones.

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Citește și...
Surpriza de la Oscar 2013. Michelle Obama a anuntat premiul la categoria
Surpriza de la Oscar 2013. Michelle Obama a anuntat premiul la categoria "cel mai bun film"

Michelle Obama a fost surpriza serii la gala Premiilor Oscar 2013. Prima doamna a prezentat cea mai importanta categorie, "cel mai bun fim", impreuna cu actorul Jack Nicholson.

Moment stanjenitor la Oscar 2013. Una dintre castigatoarele statuetei a cazut la urcarea pe scena
Moment stanjenitor la Oscar 2013. Una dintre castigatoarele statuetei a cazut la urcarea pe scena

Emotiile au coplesit-o pe frumoasa Jennifer Lawrence in momentul in care a auzit ca a luat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal.

Oscar 2013, lista castigatorilor.
Oscar 2013, lista castigatorilor. "Argo" al lui Ben Affleck a fost desemnat cel mai bun film

Lungmetrajul "Argo", de Ben Affleck, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 85-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles.

Recomandări
Jocuri de culise în Coaliție. De ce nu îl vor liberalii pe Piedone la Primăria Capitalei. Ce se aștepată de la Cîrstoiu
Jocuri de culise în Coaliție. De ce nu îl vor liberalii pe Piedone la Primăria Capitalei. Ce se aștepată de la Cîrstoiu

În Coaliția de guvernare persistă incertitudinea legatăvde candidatul comun pentru Primăria Generală a Capitalei.

IKEA, acuzată că taie ilegal copaci din pădurile pe care le deține în România. „Parcelă cu parcelă rad tot”
IKEA, acuzată că taie ilegal copaci din pădurile pe care le deține în România. „Parcelă cu parcelă rad tot”

O nouă investigație a voluntarilor de mediu vine cu acuzații grave la adresa producătorului de mobilă IKEA.  

Raport CSAT | Care au fost principalele obiective ale serviciilor de informaţii ruse în România
Raport CSAT | Care au fost principalele obiective ale serviciilor de informaţii ruse în România

Creşterea numărului incidentelor militare, atacuri cibernetice de sorginte rusă, posibilitatea infiltrării serviciilor secrete ruse în rândul refugiaţilor ucraineni, printre riscurile determinate de continuarea conflictului dintre Rusia şi Ucraina.