Moment uimitor la ”Românii au talent”. 8 cărămizi au fost sparte cu mâna goală. VIDEO

30-03-2019 14:08


Vineri seara, telespectatorii PRO TV au fost martorii unui spectacol plin de bucurie, energie și emoție la ”Românii au talent”.

 

Lotul sportiv al Federatiei Romane de Karate Kyokushin a făcut o demonstrație de forță care i-a uimit atât pe jurați, cât și pe cei aflați în public.

Nu mai puțin de 8 cărămizi foarte groase au fost sparte dintr-o singură lovitură, efectuată cu o singură mână. De asemenea, mâna care a spart acele cărămizi nu a fost protejată cu nimic, dovedind astfel o forță umană ieșită din comun.

Printre cei aflați pe scena emisiunii ”Românii au talent” s-au aflat și câțiva copii, membri ai lotului sportiv al Federatiei Romane de Karate Kyokushin, care i-au impresionat pe jurați.

Florin Călinescu a vrut să știe de ce toți sunt machiați cu alb și au desenat pe față drapelele României și Japoniei.

”Avem steagul României pentru că noi suntem români și steagul Japoniei pentru că acest sport pe care noi îl practicăm este de origine japoneză. Fondul feței este alb deoarece albul înseamnă puritate” - a spus o mică sportivă.

Cea de-a 8-a ediție a sezonului 9 ”Românii au talent” a fost lider de audiență pe toate segmentele de public!

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 15.6 puncte de rating și 44.3% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.4 puncte de rating și 12.5% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3.1 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:20, peste 3.8 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Copii extrem de talentați, tineri hotărâți și plini de entuziasm și concurenți trecuți de prima tinerețe, dar care nu au renunțat niciodată la visurile lor, au urcat pe scena talentului și au făcut un spectacol extraordinar. Aceștia au prezentat momente de canto, breakdance, gimnastică, dans contemporan, rap, actorie, arte marțiale, beatbox și acrobație la bară și au primit ropote de aplauze din partea publicului.

În urma reprezentațiilor din cea de-a opta ediție ”Românii au talent”, cei care au primit 3 sau 4 DA din partea juraților sunt: Micii chitariști, Burning souls crew, Iosif Pușchiță, Trupa Eden, Vittorio Colombo, Casiana Oancea și Alin Mătușa, Eliza Dan și Tanabay Tokgoz, Alexandru Badea, Irina Loghin, Ramona Suliță, Fedor Polyanskiy și Dina Ahmetgareeva, Lotul sportiv al Federației Române de karate kyokushin, Erik Tudoran și Duo Sienna.

Sezonul #9suprem continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă ediție plină de momente fantastice!

Ediția Românii au talent de vineri seara este disponibilă integral pe protvplus.ro.

Românii au talent - Fii eroul nostru!
 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO