Managerul lui Bruce Springsteen a spus că versurile „Thunder Road” vor fi corectate după 46 de ani

Dată publicare: 18-07-2021 10:35
Dată actualizare: 18-07-2021 10:38


Managerul lui Bruce Springsteen a spus că versurile „Thunder Road” vor fi corectate după 46 de ani

Timp de aproximativ jumătate de secol, versurile publicate ale piesei „Thunder Road”, inclusiv pe site-ul oficial al lui Bruce Springsteen, au arătat că rochia lui Mary „waves” (salută, n.r.) şi nu „sways” (se leagănă).

Indiferent de cum cântă el versurile, în scris, chiar şi pe vinilul original, varianta oficială era aceasta, conform News.ro.

„Sways” nu era o rimă perfectă pentru „plays”, însă Springsteen nu a fost vreodată obsedat de perfecţiune, scrie Variety.

După o dezbatere online de două săptămâni, problema a fost lămurită, nu de autorul piesei, ci de managerul artistului, Jon Landau, care a fost co-producător al albumului „Born to Run”, pe care e inclusă piesa.

„Cuvântul este «sways»”, a declarat el pentru New Yorker, după ce a fost contactat prin e-mail privitor la această chestiune.

„Orice greşeală de tipar în materialele oficiale ale lui Bruce va fi corectată. Apropo, rochiile nu ştiu cum să salute”, a completat el.

Landau a explicat faptul că, în carnetul original, Springsteen a scris textul în acest fel. „Aşa l-a cântat pe «Born to Run», în 1975, aşa l-a cântat în miile de concerte şi aşa îl cântă acum, pe Broadway”.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO