Loredana pentru The ONE: „Sunt o supravietuitoare”

Ultima actualizare: 26-08-2012 23:27
The One Loredana

The ONE a realizat pentru editia de decembrie a revistei un pictorial incitant cu Loredana, cea care de 25 de ani este vocea Romaniei.

Sedinta foto poarta semnatura celebrului Antoine Verglas si o dezvaluie pe Loredana in ipostaza de femme fatale in varianta kinky.

In interviul ce insoteste pictorialul, Loredana explica de ce a ales sa ramana in tara si ce ii place in Romania: „Dupa revolutie, am realizat ca am foarte multe de invatat pentru a ma putea adapta la nivelul de afara. In Italia, ca si in Anglia, nu mi-a fost greu sa ajung sa lucrez si sa cant pe scene mari, chiar mi s-a intamplat mult mai rapid decat am visat. Dar, la un moment dat, am realizat ca trebuie sa ma intorc inapoi de unde am venit si sa imi termin misiunea acolo. Cred ca nu e intamplator ca m-am nascut in Romania. (...) Dar am luat-o intotdeauna ca pe o provocare si sunt indragostita in continuare de Romania, de trotuarele din Bucuresti, de mizeria, dar si de frumusetea acestei tari. Aici poti sa gasesti orice, in timp ce acolo, de multe ori, totul este prea aseptic, trecut prin atatea filtre, prelucrat, studiat, editat, incat pot fi revelate foarte putine surprize. Romania este pentru mine o continua descoperire, si in acelasi timp, ma simt bine aici".

Loredana recunoaste in acelasi interviu ca se considera o supravietuitoare: „Sunt organizata intr-o dezorganizare totala. Sunt om de stiinta intr-un suflet de poet. In aceasta free connection in care traiesc am totusi o organizare subterana, de guerilla. Sunt o supravietuitoare".

Vedeta merge mai departe si se descrie ca fiind spartana: „Sunt cea mai spartana fiinta, multi prieteni imi spun soldata pentru ca nu-si imagineaza cum pot sa car atatea lucruri in spinare si sa fac atatea intr-o singura zi (si noapte, chiar). Nu ma menajez, nu ma plang, nu incerc sa gasesc scuze, imi asum tot ce se intampla si nu spun nu la nimic".

Vedeta declara in finalul interviului ca ii place sa fie fireasca si in acelasi timp, nefireasca si ca nu concepe viata fara scena, in orice fel ar fi aceasta: „Oamenii ma recunosc si pe intuneric, pentru mine vocea e actul de identitate".

Aflati mai multe din noul numar al revistei The ONE si pe www.onemagazine.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO