Kirk Douglas, sarbatorit in avans la o gala de caritate. Mesajul fiului sau, Michael Douglas

03-10-2016 12:32


Veteranul actor Kirk Douglas, interpretul de neuitat al lui Spartacus, va implini, pe 9 decembrie, 100 de ani. Dar a fost sarbatorit in avans la o gala de caritate unde s-au strans bani pentru actorii pensionari si bolnavi, cu venituri mici.

Amfitrionul serii a fost George Clooney, iar Douglas senior a fost prezentat de fiul sau, Michael Douglas, cu vocea gatuita de emotie, si lacrimi abia retinute.

"Spuneai adesea: Nu inveti sa traiesti pana cand n-ai invatat sa daruiesti. Si, tata, tu sigur ai daruit, pentru ca stiu cum ai trait"

"Ii multumesc fiului meu Michael. Mi-am dorit mereu sa se faca doctor sau avocat. Dar auzindu-l aici, cred ca este un bun actor", a spus tatal lui Michael.

Douglas fiul a mentionat prodigioasa cariera a tatalui, Kirk Douglas, cu 75 de filme, dar nici macar o "ciorba reincalzita" cum sunt considerate uneori continuarile la pelicule de succes.

"N-a fost niciun Spartacus partea a doua", a glumit Michael Douglas.

Cel mai onorat membru al audientei este cu cinci ani mai batran decat venerabila organizatie de caritate care strange bani pentru actorii si angajatii din industria filmului - bolnavi sau stramtorati.

"Suntem o familie si noi avem grija de ai nostri", dupa cum a spus amfitrionul galei, George Clooney.

Momentele artsitice au fost sustinute, printre altii, de Derek Hough si Kevin Spacey.

VIDEO PROTVPLUS.RO