Kim Kardashian ar putea "fi inclusă în linia de succesiune la tronul britanic"


Ultimul update: Duminica 02 Iunie 2019 14:05
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2019 13:46
Categorie: Stiri Mondene
Kim Kardashian vrea o schimbare în plan profesional - 6

Un jurnalist scoțian a descoperit că familia Kardashian s-ar înrudi cu actuala familie regală britanică. Informația a fost dezvăluită în cel mai nou episod al reality show-ului Keeping Up With The Kardashians.

Potrivit jurnalistului, membrii familiei Kardashian ar fi descendenții clanului McGregor și s-ar înrudi cu eroul scoțian Rob Roy McGregor. Potrivit sursei citate, Kim Kardashian s-ar înrudi cu primul rege al scoțienilor Kenneth MacAlpin.

Sora cea mare a vedetei, Kourtney, și-a botezat fiica Penelope Scoția Disick, în iulie 2012, pentru a onora rădăcinile scoțiene ale mamei sale.

„Am decis să fac această investigație în momentul în care am aflat că una dintre nepoatele lui Kim se numește Scoția. Nici prin gând nu mi-a trecut că voi face o astfel de descoperire”, a declarat jurnalistul. „Așa cum clanul McGregor a dat Scoției regi, și Kim Kardashian ar putea avea pretenții la tron”, a mai adăugat Craig Williams.

Rob Roy, un erou al Scoției, s-a născut în Loch Katrine, Stirlingshire în 1671. Bărbatul făcea parte din clanul MacGregor.

Jurnalistul a explicat că un strămoș al lui Kim Kardashian din partea mamei sale, Thomas Magee, a emigrat în Virginia în jurul anului 1670, alături de familia sa. Se crede că Magee și-a schimbat numele din James MacGregor.

Această informație despre strămoșul lui Kim Kardashian a fost confirmată și de autorul Charles Henry Browning.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Kim Kardashian s-a plâns că nu a fost recunoscută într-un fast food din SUA
Fotografiile cu bebelușul lui Kim Kardashian stârnesc noi controverse. FOTO
Prima imagine cu al 4-lea copil al lui Kim Kardashian și Kanye West. Ce nume are. FOTO
FULLSCREEN
Kim Kardashian ar putea "fi inclusă în linia de succesiune la tronul britanic"
  • /

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO