Johnny Depp, audiat în procesul intentat de fosta soție, Amber Heard. VIDEO

Dată publicare: 09-07-2020 11:58
Dată actualizare: 09-07-2020 11:59


Carantina s-a ridicat la Londra, războiul poate să continue. Johnny Depp a ajuns în boxa acuzaților pentru o confruntare cu avocații fostei soții. Amber Heard îl acuză de violență domestică.

Procesul în care Amber Heard susține că a fost bătută de Johnny Depp pe vremea când formau un cuplu s-a reluat, marți, la Londra. Cei doi foști parteneri, acum adversari cu sânge rece, au venit la Curtea de Justiție însoțiți de martori, avocați și gărzi personale.

Depp a susținut încă o dată că nu și-a lovit fosta soție, după ce aceasta a râs din cauza unui tatuaj al actorului, potrivit BBC.

Îmbrăcați la 4 ace și cu fețele acoperite de măști de protecție improvizate, Depp și Heard și-au făcut loc cu greu printre jurnaliștii care îi așteptau.

Avocații actorului au explicat că au fost anunțați târziu că Amber Heard a formulat noi acuzații împotriva clientului lor și că a prezentat noi martori, care urmează să fie audiați.

Johnny Depp (57 de ani) a fost prima persoană audiată marți, iar avocații săi au transmis că actorul a negat, din nou, că a fost violent cu soția lui. Amber Heard a depus probe la dosar din care reiese că actorul a lovit-o și a bruscat-o în perioada 2015-2016, când el avea mari probleme cu consumul de alcool, scrie Daily Mail.

Însă, tocmai una dintre aceste probe este contestată de avocatul lui Depp, care susține tocmai contrariul. Înregistrarea audio a unei conversații pe care cei doi soți au avut-o în septembrie 2016 demonstrează că Amber Heard e cea care și-a lovit soțul, pe care l-a și ironizat apoi: „Ești așa de copil. Maturizează-te naibii!

De asemenea, într-o fotografie arătată instanței, actorul apare întins pe jos într-o cameră de hotel, cu capul între rafturile unei etajere. Alte fotografii arătau o masă cu două pahare de whisky și droguri.

Johhny Depp a deschis și el un proces pe numele fostei soții, pentru calomnie și defăimare. În urma acuzațiilor lansate de Amber Heard, actorul a pierdut mai multe roluri bănoase, printre care și cel din seria de succes Pirații din Caraibe.

Mai mult, actorul de 57 de ani a dat în judecată ziarul britanic The Sun și pe directorul executiv Dan Wootton, din cauza unor articole care sugerează că starul de la Hollywood s-a purtat cu soția lui ca un „monstru violent”.

Audierea lui Johnny Depp va dura 3 zile, în fața unui judecător, nu și în fața unui juriu. Procesul, care ar trebui să dureze circa trei săptămâni, este doar parțial public.

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almășan: „Aș face sex cu Denis, The Motans

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO